صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مناطق آزاد نباید به نهاد دولت سالارانه تبدیل شود/مناطق آزاد دروازه ورود کالای قاچاق نیست

۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴:۱۵
کد خبر: ۳۸۲۳۴۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: مناطق آزاد نباید چنان گسترده شود که خود تبدیل به نهاد دولت سالارانه شود و با ایجاد مقررات متعدد محدودیت ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، مرتضی بانک با اظهار کرد: مناطق ازاد نباید چنان گسترده شود که خود تبدیل به نهاد دولت سالارانه شود و با ایجاد مقررات متعدد محدودیت ایجاد کند.

مشاور رئیس جمهور افزود: فراهم کردن زیرساخت‌ها، اعتبارات برای توسعه مناطق از الزامات موفقیت برنامه‌های مناطق آزاد است.

بانک گفت: لایحه ۸ منطقه جدید و ۱۲ منطقه ویژه جدید در مجلس قرار دارد که امیدواریم رای نمایندگان را کسب کند.

مشاور رئیس جمهور خاطرنشان کرد: 350 واحد بانکی در مناطق آزاد داریم که همگی شعب بانک های داخلی هستند و با توجه به تحولات ایجاد شده در ارتباطات با بانک های خارجی باید کارهای جدیدی صورت بگیرد.

 وی از ایجاد بورس بانکی در کیش خبر داد و گفت: مقدمات آن در حال انجام است و برنامه ریزی های آن صورت گرفته که البته باید در چارچوب های پولی و مالی کشور مدنظر قرار گیرد تا از ظرفیت‌های پولی و مالی خارجی در مناطق آزاد استفاده کنیم.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه در سال ۹۲، ۱۹۰میلیون دلار از مناطق آزاد صادرات ثبت شده، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته امسال موظف هستیم یک میلیارد دلار صادرات داشته باشیم.

بانک ادامه داد: مناطق ویژه اقتصادی طی ۴سال گذشته ۷۷میلیارد دلار صادرات و ۱۹میلیارد دلار واردات داشتند.

وی درباره جذب سرمایه‌گذاری های خارجی اظهار کرد: طی چهار سال گذشته ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار قرارداد و مجوز صادر شده است که ۸۰۰میلیون دلار آن محقق شده است.

مشاور رئیس جمهور ادامه داد: همچنین ۵۴هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی جذب شده که ۲۰هزار میلیارد تومان آن محقق شده است.

بانک درباره واردات خودرو بیان داشت: بر اساس مقررات مناطق ویژه شرکت ها و واحد‌های فعال در این مناطق هر دو سال می توانند ۲خودرو وارد کنند.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد ویژه اقتصادی خاطرنشان کرد: مصوبه جدید دولت مبنی بر خروج سه خودرو در قبال واردات هر خودرو بر مناطق آزاد نیز صدق می کند البته بدنبال آن هستیم که در مناطق آزاد طبق آیین‌نامه خود مناطق صورت گیرد.

وی افزود: اینکه عنوان می‌شود، مناطق آزاد دروازه ورود کالای قاچاق هستند، خیلی با فعالیت مناطق آزاد سازگار نیست، نمی‌گوییم هیچ قاچاق و تخلف در ورود کالا انجام نمی‌شود، اما فرضیه دروازه واردات غلط است.

مشاور رئیس جمهور ادامه داد: 265 هزار نفر در مناطق آزاد و 176 هزار نفر در مناطق ویژه مشغول فعالیت هستند و رقم قاچاق محاسبه‌شده ناچیز است و رقم بالایی که گفته می‌شود، نیست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *