صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پایه دوازدهم در سال تحصیلی ۹۷- ۹۸ اجرایی می شود/ کتب درسی جدید تألیف شد

۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۱:۰۱
کد خبر: ۳۸۲۱۳۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد:در سال تحصیلی ۹۷- ۹۸ برای اولین بار پایه دوازدهم با کتب سلامت و بهداشت، سبک زندگی و خانواده اجرایی می شود.

حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: آموزش و محتوای کتب درسی بر اساس نیاز‌های جامعه به روز می‌شود بنابراین سطح سواد والدین در ارائه آموزش به فرزندان خود در منازل کاربرد چندانی ندارد چرا که نوع آموزش‌های ارائه شده به پدر و مادر‌ها تفاوت بسیاری با محتوای کتب درسی امروز دانش آموزان دارد و نمی‌تواند جوابگوی نیاز‌های درسی فرزندان باشد.

وی افزود: بر طبق سیاست‌های کلی ابلاغی از مقام معظم رهبری، سیاست‌های جمعیتی، اقتصاد مقاومتی و امنیت ملی باید در موضوعات امروز کتب درسی اعمال شود. بنابراین تمامی این سیاست‌ها در قالب برنامه‌هایی آموزشی طراحی شده و توسط معلمان به دانش آموزان تدریس می‌شود .این در حالی است که مباحث قانون اساسی در آموزش‌های مربوط به ۳۰ سال گذشته والدین جایگاهی نداشته است، امروزه کتاب مطالعات اجتماعی به ارائه  اینگونه مطالب می‌پردازد.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: سیستم آموزش و پرورش از والدین انتظاری ندارد که همانند معلمان در منازل کتب درسی را به فرزندان آموزش دهند اما وظیفه پشتیبانی از روند آموزشی مدارس بر عهده آنها گذاشته می شود و در این میان همه معلمان باید روش‌های جدید و آموزش‌های نوین را فراگرفته و در ارائه دروس مربوطه تسلط کافی داشته باشند.

وی عنوان کرد: عدم تسلط معلمان به کتب درسی جدید منجر به کاهش کارآیی مدارس، عدم بازخورد آموزش و انتقال مطالب کتب می‌شود. بنابر این با ارائه آموزش‌های کاربردی به معلمان سطح آموزش را ارتقا داده و متناسب با محتوای جدید کتب درسی از آموزش های وزارت آموزش و پرورش در کلاس‌های توجیهی و آموزشی بهره مند شوند.

محمدیان گفت: کتب درسی در فرآیند تألیف و تنظیم هر ۵ سال یکبار بازنگری می‌شود براین اساس برنامه‌ها و نیاز‌های جدید جامعه در قالب محتوای کتب گنجانده و سطح آگاهی دانش آموزان به روز می‌شود. به طور مثال در رشته‌های فنی و حرفه‌ای با ورود تکنولوژی‌های جدید باید آموزش‌ها مطابق با نیاز‌ها به روزشود بنابراین بای صنایع جدید در آموزش‌ها اعمال شود.

وی افزود: بر طبق وعده‌های آموزش و پرورش از سال گذشته کتاب انسان و محیط زیست در پایه دهم و یازدهم تدریس می‌شود همچنین کتاب جدید تفکر و سواد رسانه‌ای و کارگاه کارآفرینی به سیستم آموزش مدارس اضافه شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: پایه دوازدهم برای اولین بار در سال تحصیلی ۹۷- ۹۸ اجرایی می‌شود و کتب سلامت و بهداشت، سبک زندگی و خانواده به عنوان دو کتاب جدید برای همه دانش آموزان دوره متوسطه دوم ارائه خواهد شد.

محمدیان عنوان کرد: تفکر و سبک زندگی، تفکر و پژوهش، کار و فناوری کتاب‌های جدیدی بودند که براساس برنامه درسی – ملی و سند تحول تولید شد و کتاب تحلیل فرهنگی از جمله دروس جدیدی است که به پایه یازدهم رشته معارف اضافه شده است.

وی اذعان داشت: در تولید کتاب‌ها و محتوای آن از نظر دستگاه‌های ذینفع بهره گیری می‌شود، اما گروه تألیف را که مجموعه‌ای از معلمان، مولفان، دانشگاهیان و صاحب نظران موضوعی که مجموعا از ۱۵ الی ۲۵ نفر شورا‌های برنامه ریزی وتألیف را تشکیل می‌دهند، تولید می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *