صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رسیدگی به شکایات در حوزه مالکیت فکری توسط کارشناسان نخبه محاکم دادگستری

۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۴:۵۷
کد خبر: ۳۸۲۰۸۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رومیانی در رابطه با پیگیری حقوقی آثاری که در خارج از مرزها کپی برداری شده، گفت: کنوانسیون‌های بین‌المللی به خصوص سازمان وایپو، مرکزی برای رصد این امور دارد و افرادی که حقوق آنها ثبت شده باشد، از طریق این مرکز امورشان در سطح بین الملل قابل پیگیری است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، میرهادی قره سید رومیانی، سرپرست معاونت حقوقی مالکیت فکری وزارت دادگستری در تشریح اقدامات معاونت متبوع خود گفت: در معاونت مالکیت فکری و معنوی اقدامات بسیار خوبی در راستای اسناد بالا دستی نظام صورت گرفته است.

 وی با بیان اینکه حفظ حقوق افراد(مصنفین، مولفین، هنرمندان و...) می تواند در حوزه فرهنگ، اقتصاد و صنعت تاثیرگذار باشد، گفت: این حقوق  باید از یک امنیت پایدار برخوردار باشند. مالکیت فکری و معنوی می تواند این پایداری امنیتی را ایجاد کند.

قره سید رومیانی ادامه داد: با تعامل دستگاه‌ها به دنبال این هستیم که با ایجاد این حقوق و تثبیت آنها بتوانیم خروجی لازم را در راستای تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دادگستری اظهار کرد: اگر مولفین، مصنفین، هنرمندان و صاحبان ایده نتوانند ایده های خودشان را به صورت تثبیت شده در عالم حقوق ارائه و اعتبار حقوقی داشته باشند، طبیعتا نمی توانند انها را در جامعه و بازار کار ارائه دهند. 

قره سید رومیانی گفت: ما ارتباط کامل  و جامعی با سازمان بین المللی مالکیت معنوی داریم که این ارتباط در حقیقت کمک کرده است که بتوانیم دانش آموختگان این حوزه را با ایجاد یک مرکز آموزش ملی زیر نظر سازمان بین المللی تاسیس کنیم و افرادی را آموزش دهیم تا تحصیل کنند و بتوانیم توسعه بسزایی در این حوزه در کشورمان داشته باشیم.

وی در رابطه با پیگیری حقوقی آثاری که در خارج از مرزها کپی برداری شده، گفت:کنوانسیون های بین المللی بالخصوص سازمان وایپو،مرکزی را برای رصد این امور دارد. افرادی که حقوق انها ثبت شده باشد،از طریق این مرکز امورشان در سطح بین الملل قابل پیگیری است. در دستگاه قضایی کشورمان نیز با توجه به اقدامات موثری که اخیرا  در حوزه مالکیت فکری انجام شده، این بستر جهت پیگیری حقوق افراد فراهم است.

سرپرست معاونت حقوق مالکیت فکری وزارت دادگستری گفت: دنیا در حال حرکت به سمتی است  که همه افراد ذیل کنوانسیون های بین المللی حقوقشان را در خارج از مرزها بتوانند پیگیری کنند.

قره سید رومیانی ضمن تشکر ویژه از اقدامات موثر قوه قضائیه در این زمینه گفت: در نظام قضایی کشور مقررات داخلی وبین المللی توانسته است جایگاه خودش را پیدا کند.

وی افزود:ما به این سمت می رویم که هنرمندانمان با ارامش خاطری به کار تخصصی خودشان ادامه دهند و حقوق خودشان را تثبیت شده داشته باشند.

قره سید رومیانی در رابطه با افرادی که آثارشان مورد سوء استفاده قرار گرفته شده، گفت: در دو حوزه کیفری و حقوقی افراد می توانند پیگیر موضوعاتشان باشند. محاکم دادگستری ما با استفاده از کارشناسان نخبه و خبره این موضوعات را بررسی می کند که ایا دخل و تصرفی در حقوق افراد انجام شده و آیا سو استفاده ای انجام گرفته یا خیر و اگر سو استفاده ای بوده، چه خسارتی را به صاحب اثر وارد کرده است.سپس با ارجاع به محکمه قضایی به پرونده رسیدگی می شود و حکم لازم صادر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *