حرکت خودجوش مردم در ۹ دی، فتنه را خاموش کرد
در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی فراتی معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: 9 دی یکی از مصادیق شاخص ایام ا... است و خداوند متعال در قرآن کریم پس از آنکه یکى از وظایف حضرت موسى(ع) را خارج ساختن قوم خود از تاریکى به روشنایى بیان می کند بلافاصله یکى دیگر از مأموریتهاى مهم آن حضرت را یادآورى روزهاى خدا - ایام ا...- به قوم خود، عنوان می کند.
وی افزود: امام خمینی (ره) هم برای مناسبتهای مختلف مانند 22 بهمن، 17 شهریور، 15 خرداد، 13 آبان، فتح خرمشهر و... از تعبیر ایام ا... استفاده کردند.
حجت الاسلام والمسلمین فراتی با اشاره به فتنه سال 1388 گفت: از انتخابات 88 تا دی ماه 88 مملکت در التهاب بود و حرکت خودجوش مردم در 9 دی، فتنه این چند ماهه را خاموش کرد.
معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح تصریح کرد: در آن ایام، ضد انقلاب به جریان فتنه امید بسته بود و صهیونیست جهانی، آمریکای جهانخوار و انگلیس استعمارگر دست به دست هم دادند تا انقلاب را به چالش بکشند و متأسفانه عناصری هم در داخل ماهیت خودشان را نشان دادند و امیدوار و خوشحال بودند و دشمن را همراهی می کردند.
وی افزود: حتی حرمت روز عاشورا و مقدسات مردم را رعایت نکردند و بعد از حرمت شکنی در روز عاشورا مردم مانند 22 بهمن سال 57 وارد صحنه شدند و بساط آشوبگران را جمع کردند.
فراتی، بصیرت را از کلید واژه های مهم در بیانات مقام معظم رهبری برشمرد و به راه های بصیرت افزایی اشاره کرد و گفت: عنصر بصیرت در زندگی انسان چنان دارای اهمیت است که در برخی از روایات اهل بیت (ع) به روح زندگی تعبیر شده است که اگر نباشد ایمان هم برای فرد فاید ندارد.
معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به نقش تمسک به قرآن و ادعیه در بصیرت افزایی گفت: در مناجات شعبانیه که خواندن آن بسیار مورد تأکید قرار گرفته،آمده است که خدایا! مرا کمال گسستن از غیر و پیوستن به خودت عطا کن؛ دیده دلهایمان را با فروغ نگاه به خود، روشن ساز تا دیدههای بصیرت دل، حجابهای نور را از هم بر درد و به کانون عظمت برسد و جانهای ما آویخته درگاه عزت و قدس تو شود.
وی با اشاره به این تعبیر مقام معظم رهبری که ملاک حال فعلی افراد است، گفت: بصیرت یعنی اینکه بدانی شمر هم جزء جانبازان جنگ صفین بود و تا مرز شهادت هم رفت.
فراتی در ادامه به موانع بصیرت اشاره کرد و گفت: هوی پرستی، گرایش به دنیا، آرزوهای طولانی و غفلت، از موانع بصیرت است و تضمینی داده نشده که تا آخر عمر با بصیرت باشیم.
انتهای پیام/