صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حماسه‌ حضور؛ آخرین میخ بر تابوت فتنه‌گران/ سلسله اتفاقاتی که یوم‌الله نهم دی را رقم زد

۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹:۴۶
کد خبر: ۳۸۱۸۶۶
تخریب نماد‌های مذهبی و آتش زدن ایستگاه‌های صلواتی که مزین به آیه‌های قرآن و ادعیه و احادیث بود از دیگر اقدامات فتنه‌گران در عاشورای ۸۸ بود که پخش تنها گوشه‌ای از آن‌ها از طریق رسانه ملی خشم مردم ایران را برانگیخت و ماهیت فتنه‌گران و سران فتنه را برای تمام ایرانیان آشکار کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ، امروز یوم‌الله ۹ دی است؛ روزی که غبار فتنه خوابید. ۹ دی را «یوم‌الله» یعنی «روزخدا» نامیده‌اند، چرا که در این روز حق به تمام معنا جلوه‌گر شد و باطل هویدا گشت. در نهم دی ماه سال ۸۸ که امروز هشتمین سالگرد آن حماسه است، عیار تعلق خاطر آحاد مردم به اسلام و انقلاب مشخص شد و آشکار گشت که مردم در قبال دین و نظام اسلامی‌شان غیرت‌مند هستند.

شورش خودشیفتگان علیه رای مردم
پس از برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ که با مشارکت ۸۵ درصدی مردم همراه بود و سند افتخار دیگری بر الگوی متعالی مردم‌سالاری دینی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شد، عده‌ای که امروز سران فتنه نامیده می‌شوند به فراخوان شورش علیه آرای مردم مبادرت کردند و خود و قبیله سیاسی خود را برتر از قانون انگاشتند.

مقام معظم رهبری با درایت و هوشمندی، از این افراد خواست که در مدار قانون حرکت کنند. معظم‌له در خطبه‌های روشنگرانه‌شان در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۸۸، حجت را بر تمام طرف‌ها تمام کردند و فرمودند:

«مردم اطمینان دارند؛ اما برخی از طرفداران نامزد‌ها هم اطمینان داشته باشند که جمهوری اسلامی اهل خیانت در آراء مردم نیست. ساز و کار‌های قانونی انتخابات در کشور ما اجازه‌ی تقلب نمیدهد. این را هر کسی که دست‌اندرکار مسائل انتخابات هست و از مسائل انتخابات آگاه است، تصدیق میکند؛ آن هم در حد یازده میلیون تفاوت! یک وقت اختلافِ بین دو رأی، صد هزار است، پانصد هزار است، یک میلیون است، حالا ممکن است آدم بگوید یک جوری تقلب کردند، جابه جا کردند؛ اما یازده میلیون را چه جور میشود تقلب کرد! در عین حال بنده این را گفتم، شورای محترم نگهبان هم همین را قبول دارند که اگر کسانی شبهه دارند و مستنداتی ارائه میدهند، باید حتماً رسیدگی بشود؛ البته از مجاری قانونی؛ رسیدگی فقط از مجاری قانونی. بنده زیر بار بدعت‌های غیرقانونی نخواهم رفت. امروز اگر چهارچوب‌های قانونی شکسته شد، در آینده هیچ انتخاباتی دیگر مصونیت نخواهد داشت. بالاخره در هر انتخاباتی بعضی برنده‌اند، بعضی برنده نیستند؛ هیچ انتخاباتی دیگر مورد اعتماد قرار نخواهد گرفت و مصونیت پیدا نخواهد کرد؛ بنابراین همه چیز دنبال بشود، انجام بگیرد، کار‌های درست، بر طبق قانون. اگر واقعاً شبهه‌ای هست، از راه‌های قانونی پیگیری بشود. قانون در این زمینه کامل است و هیچ اشکالی در قانون نیست. همانطور که حق دادند که نامزد‌ها نظارت کنند، حق دادند که شکایت کنند، حق دادند که بررسی بشود. بنده از شورای محترم نگهبان خواستم که اگر مواردی خواستند صندوق‌ها را بازشماری بکنند، با حضور نمایندگان خود نامزد‌ها این کار را بکنند. خودشان باشند، آنجا بشمرند، ثبت کنند، امضاء کنند. بنابراین، هیچ مشکلی در این جهت وجود ندارد. این راجع به انتخابات و خطاب به شما مردم عزیز».

تاکید مقتدای امت بر قانونمداری و حرکت در مسیر قانون، برای اصحاب فتنه مسموع نبود و آن‌ها همچنان می‌خواستند با قلدری و اردوکشی خیابانی، اغراض و مقاصد خود را پیش ببرند. در این میان دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی هم به میدان آمدند و به حمایت تمام و کمال از فتنه گران پرداختند.

حمایت تمام و کمال دشمنان قسم خورده ملت ایران از فتنه‌گران
«هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا تقریبا یکی در میان در نطق‌هایش به حمایت از فتنه‌گران داخل ایران می‌پرداخت. او حتی به دست‌اندرکاران توئیتر دستور داد که تعمیر نرم‌افزاری این شبکه اجتماعی را متوقف کنند تا آشوب‌طلبان در داخل ایران بتوانند از این پیام رسان برای ساماندهی اعتشاشات خود بهره ببرند.

«شیمون پرز» رئیس‌جمهور وقت رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی، اصحاب فتنه را پیاده نظام اسرائیل نامید. سران خبیث انگلیس و سایر دول اروپایی نیز کف و سوت‌های بیشماری برای فتنه‌گران حواله داشتند. سفارتخانه‌های آن‌ها نیز نقش بازوی آشوب طلبان را برعهده گرفتند؛ رسانه‌هایشان نیز اتاق جنگ شده بودند و به اغتشاشگران آموزش آشوب می‌دادند.

حدود ۸ ماه این رویه ادامه داشت؛ آشوب‌طلبان با همراهی سفارتخانه‌های دول غربی و اراذل و اوباش، اغتشاش می‌کردند و اموال عمومی را تخریب و غارت می‌کردند و سران فتنه نیز با صدور بیانیه از آن‌ها حمایت می‌نمودند. در این میان بزرگان و دلسوزان مشی روشنگری و مدارا و تاکید مجدانه بر قانونمداری را در پیش گرفته بودند.

بیشتر بخوانید:
برخی سفارتخانه‌ها محل رفت و آمد عوامل سران فتنه بود

توهین به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله(ع) فتنه‌گران در روز ۶ دی ماه سال ۸۸، - روز عاشورا - به تاسی از یزیدیان شعله‌ور شد و این جاهلانِ قانون‌ستیز به هتک حرکت مقدسات مبادرت ورزیدند. اینجا بود که خشم مردمی که ۸ ماه با این ناکسان مدارا کرده بودند پایان یافت و در روز‌های هشتم و نهم دی سال ۸۸ تظاهرات خودجوش و کم‌نظیری در سراسر ایران اسلامی علیه فتنه‌گران برگزار شد.

آنچه در عاشورای ۸۸ گذشت 
ششم دیماه سال ۸۸ مصادف شده بود با ۱۰ محرم یعنی روز عاشورا؛ روزی که عزاداران حسینی در تهران و سایر شهر‌ها خود را آماده می‌کردند تا به سیاق و سبک هر سال برای سالار شهیدان به سوگواری بپردازند؛ اما در این میان اتاق فکر فتنه ۸۸ برای جبران هزیمت فتنه‌گران بی‌آبرو که در چندماه قبل دروغ بزرگ تقلب در انتخابات را مطرح کرده بودند، نسخه آشوب در روز عاشورا را تجویز کردند.

شب قبل از عاشورای ۸۸، رسانه‌های صهیونیستی و همچنین رسانه دولتی پیر استعمار یعنی «بی بی سی» با پخش برنامه‌های ویژه، بولتن سازی و سایر شگرد‌های رسانه‌ای درصدد بودند تا اوضاع داخل کشور را در آستانه عاشورا ملتهب نشان دهند و برای عاملان و مزدوران خود در داخل دستور آشوب‌افکنی و حرمت‌شکنی صادر کنند.

از چند روز قبل از عاشورای ۸۸، پیاده نظام فتنه مامور ایجاد ناآرامی و تشنج در برخی دانشگاه‌ها شده بود تا از این طریق فضا را برای آشوب و حرمت‌شکنی روز عاشورا مهیا کنند.

ارگان رسانه‌ای حلقه لندن نشین فتنه که توسط یکی از وزرای فراری دولت اصلاحات اداره می‌شد، در روز‌های منتهی به عاشورا نماد‌های شیطان پرستی و فراماسونری را در پوستر‌هایی به چاپ رساند؛ نکته جالب و تحریک‌برانگیز آن پوستر‌ها این بود که این نماد‌های ضاله با سخنانی گوهربار از امام حسین (ع) تلقیق شده بود و همین امر باعث شد در همان زمان عده‌ای از دوستداران اهل بیت و نظام که هنوز چهره کریه و منافق گونه فتنه گران برایشان مکشوف نشده بود، به اینگونه اقدامات مشکوک شوند.

در شب عاشورای ۸۸ نیز یکی از سران فتنه برنامه سخنرانی تدارک دیده بود؛ نکته تامل برانگیز برنامه سخنرانی شخص مزبور این بود که مستمعین آن (که بیشتر شبیه به شرکت کنندگان در مراسم عروسی بودند تا عزا) با هر فراز از سخنان این فرد، کف و سوت می‌زدند! فردای آن روز نیز که صبح روز عاشورا بود، بی بی سی در حرکتی هماهنگ شده این مراسم را با آب و تاب پوشش داد و در خبرش چنین آورد که مراسم مزبور به خشونت و درگیری کشیده شده است.

همچنین در شب عاشورا نیز پیاده نظام فتنه‌گران با دعوت یکی از سران فتنه (کاندیدای شکست خورده انتخابات ۸۸) تجمعاتی را در چند میادین پایتخت از جمله انقلاب، تجریش و نیاوران برگزار کردند که سایت‌های حامی فتنه نظیر «نوروز»، «بالاترین»، «رادیو فردا» و «صدای آمریکا»، این تجمعات را تمرین و مانوری برای روز عاشورا دانستند.

از ساعات اولیه روز جمعه ۶ دی ماه ۱۳۸۸ (روز عاشورا) در حالی که اکثر مردم تهران به عزاداری در مساجد و تکایا مشغول بودند، پیاده نظام فتنه متشکل از جمعی اراذل و اوباش و اَجامر ابتدا در خیابان آزادی تجمع کردند و سپس به‌طرف میدان انقلاب، میدان ولیعصر و چهارراه کالج به راه افتادند.

این افراد آشوب طلب و قانون ستیز ضمن سردادن شعار‌های بسیار تند و قبیحانه، که دستور آن را سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی صادر کرده بود؛ به اماکن دولتی، تاسیسات شهری، رهگذران دارای ظاهر شرعی و هر چیزی که بوی دین می‌داد، حمله می‌کردند.


شب قبل از عاشورای ۸۸، علیرضا نوری زاده از پادو‌های رسانه‌ای و از مزدوران سینه‌چاک آل سعود در گفتگو با تلویزیون العربیه گفته بود که روز عاشورا شعار‌های بسیار جدیدی خواهیم شنید و این بار ولایت فقیه هدف شعار‌ها خواهد بود. همچنین گروهک منافقین هم در رسانه‌های خود، مردم ایران را به شورش عمومی و سردادن شعار‌های دیکته شده فراخوانده بود.

فتنه گران در عاشورای ۸۸ برای حرمت شکنی از هیچ حرکت شنیعی چشم پوشی نکردند؛ در خیابان آزادی تعدادی از اراذل و فواحش به خدمت گرفته شده توسط فتنه گران، اتوبوس شرکت واحد حامل یک روحانی را متوقف و مقابل چشمان حیرت زده مردم عزادار، کشف حجاب کرده و اعمال منافی عفت انجام دادند.


فتنه گران در خیابان انقلاب، ماموران پلیس را محاصره و ضمن خلع سلاح، آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند، همچنین تعدادی از آشوب طلبان اجیر شده از سوی فتنه گران در خیابان آزادی یک جوان رهگذر را که ظاهری مذهبی داشت محاصره کردند و پس از ضرب و شتم وی در اقدامی ناجوانمردانه و غیراخلاقی او را برهنه کردند. تخریب و آتش زدن اموال عمومی و کانکس‌های نیروی انتظامی نیز از دیگر اقدامات آشوب طلبانه فتنه گران در روز عاشورای آن سال بود.


البته اقدامات شنیع و سخیف فتنه گران تنها به موارد فوق منحصر نشد و این هنجار شکنان در ظهر عاشورا در حالیکه عزاداران یکی از هیئت‌های مذهبی در حوالی خیابان جمهوری به تاسی از مولای مظلومشان در حال اقامه نماز ظهر عاشورا بودند، آنان را سنگ باران کردند.

تخریب نماد‌های مذهبی و آتش زدن ایستگاه‌های صلواتی که مزین به آیه‌های قرآن و ادعیه و احادیث بود از دیگر اقدامات فتنه گران در عاشورای ۸۸ بود که پخش تنها گوشه‌ای از آن‌ها از طریق رسانه ملی خشم مردم ایران را برانگیخت و ماهیت فتنه‌گران و سران فتنه را برای تمام ایرانیان آشکار کرد.

خرسندی معاندان از آشوب‌گران روز عاشورا
پس از اقدامات قانون ستیزانه و هنجارشکنانه فتنه گران در عاشورای ۸۸، دشمنان و معاندان نظام جمهوری اسلامی با حضور در رسانه‌های شان شادی و شعف خود را از هتک حرمت روز عاشورا عیان کردند؛ مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین که در کارنامه سیاه شان ترور ۱۷ هزار ایرانی به چشم می‌خورد در گفت‌وگو با یک سایت آمریکایی از نقش خود و گروهک تحت امرش در این آشوب و هتک حرمت سخن گفت. همچنین شورای امنیت ملی آمریکا طی بیانیه‌ای رسماً از آشوب طلبان و حرمت شکنان روز عاشورا حمایت کرد.

حوالی ظهر، اخبار آشوب‌های تهران به تعدادی از هیات‌های مذهبی نزدیک حادثه رسید و مردم عزاداری را رها کرده و برای مقابله با آشوبگران راهی خیابان‌های مرکزی تهران شدند و رفته رفته با حضور هیات‌های مذهبی و عزاداران، آشوب طلبان و فتنه گران از خیابان‌های اصلی متواری شدند.

حماسه هشتم و نهم دی؛ نمایش انزجار مردم ایران از هتاکان به مقدسات
دو روز بعد از این واقعه تاسف‌بار، در روز ۸ دی ۸۸، مردم سراسر ایران اسلامی در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و محکومیت هتک‌حرمت عاشورای سرور و سالار شهیدان توسط فتنه‌گران، راهپیمایی خودجوش و کم‌نظیری برگزار کردند.

فردای آنروز در تاریخ ۹ دی ۸۸، در شرایطی که مردم سایر شهر‌ها برای دومین روز پیاپی به خیابان‌ها آمده بودند تا انزجار خود را از فتنه‌گران نشان دهند، در تهران، پایتخت‌نشینان راهپیمایی گسترده‌ای را در حمایت از نظام و محکومیت فتنه‌گران برگزار کردند. راهپیمایی مردم تهران در روز نهم دی سال ۸۸ به قدری وسیع و پرشور بود که شبکه‌های رسانه‌ای معاند علی‌رغم میل باطنی از قلب واقعیت عاجز شدند و به حضور گسترده مردم در حمایت از نظام جمهوری اسلامی اقرار کردند. یکی از نشریات غربی فردای آنروز نوشت که آنچه در نهم دی در ایران اتفاق افتاد، از حیث حضور مردم و تظاهرکنندگان جز در تشییع جنازه‌ی امام خمینی، دیده نشده بود.


اتفاقات عاشورای ۸۸ اگرچه به صورت مقطعی و کوتاه مدت با شادمانی و شعف دشمنان و معاندان نظام جمهوری اسلامی همراه بود، اما ماهیت واقعی سران فتنه و زاویه داشتن آن‌ها با ارزش‌های منبعث از انقلاب اسلامی را برای همگان آشکار کرد؛ همچنین این روز و خبط بزرگ فتنه گران موجب شد تا مردم ایران اسلامی با حضور میلیونی خود، حماسه ۹ دی را بیافرینند، حماسه‌ای که به مثابه میخ آخر بر تابوت فتنه گران بود.

نهم دی؛ تبلور روح دیانتِ حاکم بر دل‌های مردم
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ۲۱ آذر ۱۳۹۰ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت نهم دی، بیان داشتند: در قضیه‌ی ۹ دی سال ۸۸ یک نکته اساسی است و آن نکته برمیگردد به هویت انقلاب و ماهیت انقلاب. یعنی همان روحی که حاکم بود بر اصل انقلاب ما و آن حضور عظیمِ بی‌نظیرِ تاریخی در سال ۵۷، همان روح در ماجرای ۹ دی نشان داده شد؛ کمااینکه در قضایای گوناگونِ دیگر هم نشان داده شده، لیکن در ۹ دی به شکل بارزی نشان داده شد؛ به طوری که جای انکار و تردید و تأمل برای هیچ کس از بدخواهان و دوستان و دشمنان و دیگران باقی نگذارد. آن روح چه بود؟ روح دیانتِ حاکم بر دل‌های مردم بود. پس اینجا ما دو تا عنصر در کنار هم داریم: یک عنصر، عنصر مردم است؛ که مردم در هر کشوری، در هر جامعه‌ای، اگر چنانچه همت کنند، بصیرت به خرج بدهند، عمل کنند و وارد میدان بشوند، میتوانند همه‌ی مشکلات را حل کنند. یعنی بزرگترین کوه‌ها در مقابل حضور مردم از بین میرود؛ میتوانند کوه‌های بزرگ را جابه‌جا کنند. این یک حقیقت آشکاری است که بسیاری از تحلیلگران اجتماعی در کشور‌های اسلامی و دیگر کشور‌ها آن را درست لمس نکردند، درک نکردند؛ ما این را لمس کردیم. هنر بزرگ امام بزرگوار ما هم همین بود.

 

بیشتر بخوانید:
نگاهی به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون یوم‌الله ۹دی / نهم دى را می‌خواهند به فراموشى بسپرند

 سیل انبوه جمعیت در راهپیمایی ٩ دی را پیش‌بینی نمی‌کردیم/ ٩ دی حقیقتا حماسه‌ای فراجناحی بود/ برخی سفارتخانه‌ها محل رفت و آمد عوامل سران فتنه بود 

حماسه ۹ دی؛ سیلی محکم مردم به فتنه‌گران، ارزش‌شکنان و اهانت‌کنندگان/ نقش سفارتخانه‌‌‌های برخی کشورها در فتنه ۸۸



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *