صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آشنایی با 6 خاصیت جادویی انگور سیاه

۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۵:۰۱
کد خبر: ۳۸۱۶۲۴
انگور سیاه را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید و مطمئن باشید که با این کار، سود بسیاری به بدن خود رسانده‌اید.

به گزارش گروه فضای مجازی ، این انگور، پر خاصیت است و در عین حال قیمت زیادی ندارد. در این نوشتار از نت‌نوشت، تمرکزمان بر روی انگور سیاه و خواصِ شگفت‌انگیز آن برای سلامتی است.

 

انگورسیاه به نسبت سایر انواع انگور از آنتی اکسیدان بیشتری برخوردار است. انگور هر اندازه که پوستی تیره‌تر داشته باشد، از ترکیبات فعال‌تری برخوردار است و این ناشی از آن است که بسیاری از مواد مغذی انگور در پوست آن هستند.

 

به طور کلی انگورسیاه در سراسر جهان و به طور خاص در منطقه‌ی مدیترانه در دسترس است و عموماً برای تولید شراب، دسر و سایر ترکیبات میوه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ارزش غذایی انگور سیاه

 

به صورت کلی، ارزش غذایی انگور سیاه همانند سایر انواع انگور است، اما در این بین برخی تفاوت‌ها نیز دیده می‌شوند. هر فنجان انگور سیاه، حدود ۹۶ کالری  و ۱۶ گرم کربوهیدرات دارد. این مقدار، حاوی کمتر از ۱ گرم فیبر و چربی بوده و فاقد پروتئین است. مقادیر زیادی هم ویتامین A، ویتامین C، کلسیم و آهن در آن وجود دارد. افزون بر این، انگور سیاه حاوی مقادیر زیادهر فنجان انگور سیاه، حدود ۹۶ کالری  و ۱۶ گرم کربوهیدرات دارد. این مقدار، حاوی کمتر از ۱ گرم فیبر و چربی بوده و فاقد پروتئین است. مقادیر زیادی هم ویتامین A، ویتامین C، کلسیم و آهن در آن وجود دارد. افزون بر این، انگور سیاه حاوی مقادیر زیادی از آنتی‌اکسیدان‌ها، همچون آنتی سیونین‌ها، تانن‌ها و رزوراتول، می‌باشد.ی از آنتی‌اکسیدان‌ها، همچون آنتی سیونین‌ها، تانن‌ها و رزوراتول، می‌باشد.

 

انگور سیاه

خواص انگور سیاه

۱- مراقبت از پوست

 

به دلیل وجود سطح بالای رزوراتول و سایر آنتی اکسیدان‌ها در انگور سیاه، این میوه یکی از بهترین مواد غذایی برای محافظت از پوست است. در واقع، آنتی اکسیدان‌های موجود در انگور سیاه می‌توانند موجب خنثی شدن فعالیت‌های رادیکال‌های آزاد شوند، سرعت روند پیری پوست را کاهش دهند و همچنین الاسیته‌ی پوست را بهبود بخشند.

۲- تقویت مو:

 

مطالعات نشان می‌دهند که انگور سیاه به سبب دارا بودن مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و مواد معدنی در تقویت مو و رفع التهابات سر مفید می‌باشد.

۳- درمان دیابت:

 

انگورسیاه به طور شگفت‌انگیزی از شاخص گلیسمی پایینی برخوردار است و این به معنای آن است که خوردن این میوه تأثیر جدی‌ بر روی سطح قند خون ندارد.

۴- بهبود سلامت قلب:

 

رزوراتول موجود در انگورسیاه خاصیتی دیگر برای این میوه به همراه آورده و آن بهبود سلامت قلب است. ظاهراً رزوراتول مانع از اکسید شدن کلسترول شده و اینگونه سلامت قلب را بهبود می‌بخشد.

۵- درمان بیماری‌های مزمن:

 

آنتی اکسیدان‌های موجود در انگور سیاه با فعالیت‌های رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند و به این ترتیب می‌توانند موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان شوند.

۶- تقویت سیستم ایمنی بدن:

 

انگور سیاه، به سبب دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین C، می‌تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و سطح گلبول‌های سفید خون را افزایش دهد.

منبع: نت نوشت



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *