سمنهای فعال در حوزه صبر مورد حمایت قرار گیرند
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، امید محبی دبیر ستاد ملی صبر صبح امروز در همایش «صبر» در این استان که با حضور جمعی از مسوولین و افراد تاثیرگذار در این حوزه در سالن جلسات دادگستری کردستان برگزار شد، گفت: ستاد ملی صبر با یک پشتوانه و یک سال کار پژوهشی و مطالعاتی در معاونت فرهنگی قوه قضائیه شروع به کار کرد.
دبیر ستاد ملی صبر اظهار داشت: در سال گذشته در بحث آسیبهای اجتماعی مقام معظم رهبری چهار جلسه را با حضور همه مسوولان سه قوه برای رسیدگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تشکیل دادند.
محبی اضافه کرد: بر اساس دستور مقام معظم رهبری باید هر قوای سهگانه در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی نقشآفرینی کرده و به سراغ کارهای فوق عادت بروند.
وی خاطرنشان کرد: قوه قضائیه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و ایفای نقش خود کارها و اقداماتی با بهرهگیری از نظرات اساتید فرهیخته و متخصصین امر انجام داد.
این مقام مسئول با بیان اینکه تشکیل ستاد صبر نتیجه این هماندیشیها بود، گفت: این ستاد در واقع به دنبال یک همگرایی ملی و عزم ملی برای ایجاد تعامل و وحدت بین قوا و بین مردم و مسئولان است.
دبیر ستاد ملی صبر اذعان داشت: در ستاد صبر به دنبال اقدامات قضایی و حقوقی نیستیم بلکه اکثر فعالیت ستاد ملی صبر بر فعالیتهای فرهنگی، رسانهای و آموزشی متمرکز شده است که در راستای تحقق اهداف در این حوزه ۷ کمیته و کارگروه تخصصی فعال شده است.
محبی با بیان اینکه مسئله همگرایی بین مسئولین یک ضرورت برای جامعه امروز است، گفت: یک مسئله خیلی مهم و حائز اهمیت هم این است که ما قبل از آن که بخواهیم از مردم چیزی را انتظار داشته باشیم باید خود مسئولین کشور در آن موضوع الگو و سرآمد باشند.
وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ترویج گذشت، بخشش و صبر در جامعه هستیم و میخواهیم صبر را گفتمان مسلط در جامعه کنیم لازم است که صبر گفتمان مسلط در میان مسئولان ما باشد.
دبیر ستاد ملی صبر گفت: برای تحقق اهداف این ستاد همه اقشار تاثیرگذار، دستگاههای اجرایی، نهادهای نظامی و به ویژه رسانهها باید ورود و تلاش کنند.
وی با بیان اینکه ائمه جمعه باید به عنوان یک رکن در ستادهای صبر در استانها باید نقشآفرینی کنند، گفت: توجه به نگاه بومی و فرهنگ در هر منطقهای از دیگر اولویتهای ستاد ملی صبر است.
محبی خاطرنشان کرد: تکریم از کسانی که در این مسیر نقش آفرینی میکنند میتواند موجب توسعه و تقویت فرهنگ صبر در جامعه شود.
وی تصریح کرد: با همین نگاه نقش استان کردستان در دومین همایش ملی صبر پررنگتر خواهد بود و از افراد موثر در این حوزه تجلیل خواهد شد.
وی کار انفرادی در حوزه فرهنگی را آفت بزرگ در حوزه فرهنگ در کشور دانست و خاطرنشان کرد: هر دستگاه میخواهد یک برنامه و طرح فرهنگی برگزار کند و این نمیتواند نتیجه مثبتی داشته باشد.
دبیر ستاد ملی صبر خاطرنشان کرد: در این ستاد به ظرفیتهای دیگر بخشها توجه شده است و دنبال ایجاد یک بستر برای بهرهگیری از تمام نقاط قوت و ظرفیتها هستیم.
وی خواستار توجه ویژه رسانهها به موضوع گذشت و صلح شد و گفت: رسانههای ما باید بیش از پیش به این موضوع بپردازند و به دنبال فرهنگسازی باشند.
محبی اظهار کرد: توجه به نقش سازمانهای مردمنهاد در ستاد صبر استانها ضروری است و سمنها باید در این راستا مورد حمایت قرار گیرند.