صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه گرانی تخم مرغ را مدیریت کنیم؟

۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۲:۰۴
کد خبر: ۳۸۰۹۷۲
در حالی که با افزایش قیمت تخم مرغ، توان خرید اقشار کم‌درآمد برای این ماده غذایی کاهش یافته است، متخصصین تغذیه راهکارهایی برای جبران کمبود پروتئین بدن ارائه داده‌اند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، با افزایش قیمت تخم مرغ طی چند هفته گذشته تاکنون، مصرف این ماده غذایی در میان بسیاری از خانواده‌های کم درآمد اندک شده است در حالی که به گفته متخصصین تغذیه تخم مرغ یکی از مواد غذایی بسیار مفید به شمار رفته که سرشار از انواع پروتئین است و می‌تواند نیاز روزانه یک فرد را در همه سنین تامین کند. برخی افراد نیز با این مشکل به سمت مصرف تخم بلدرچین و تخم بوقلمون و شترمرغ پیش رفته‌اند.

سیدضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه تخم‌مرغ منبع غنی پروتئین است و بسیاری از نیاز‌های غذایی افراد را تأمین می‌کند، گفت:‌افرادی که از لحاظ مالی مشکل داشته، بهتر است به جای حذف این ماده غذایی، آن را به میزان کمتر و با موادی همچون سیب‌زمینی استفاده کنند که پخت کوکو و شامی سیب‌زمینی در این زمینه توصیه می‌شود.

وی افزود: استفاده از تخم بلدرچین نیز در این راستا توصیه می‌شود، البته اگر پرورشی نبوده و در فضای آزاد به صورت غریزی تغذیه شده باشد.
 


این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد با کاهش توان اقتصادی بهتر است از کیفیت غذای خود کم نکنند و از سبد کالای دیگر بکاهند.

وی گفت: تخم بوقلمون به دلیل اینکه خود بوقلمون سبزی‌خوار بوده، حاوی بتوکاروئین است البته به شرطی که پرورشی نباشد، بنابراین مصرف آن می‌تواند خواص زیادی را برای افراد به همراه داشته باشد.

این متخصص تغذیه در پایان گفت: ترکیب غلات و حبوبات و ترکیب سبزیجات و سیب‌زمینی با تخم‌مرغ و یا تخم سایر پرندگان می‌تواند مفید باشد.

منصور رضایی، متخصص تغذیه در ارتباط با مصرف تخم‌مرغ و مواد غذایی که می‌توان جایگزین آن کرد، اظهار داشت: از دیدگاه متخصصین تغذیه کامل‌ترین غذا در روی کره زمین تخم‌مرغ است و در واقع مصرف این مواد غذایی مفیدترین غذا به شمار می‌رود.
 


وی افزود: تخم‌مرغ حاوی انواع ویتامین و پروتئین‌ها اعم از آهن و ویتامین C. بوده و باید در برنامه غذایی مصرف آن در اولویت قرار گیرد حتی این مسئله ارزش آن را داشته که برخی از هزینه‌ها را در زندگی کمتر کرده و آن را اختصاص به خرید و مصرف تخم‌مرغ بدهیم.

این متخصص تغذیه ادامه داد: انواع آجیل، انواع حبوبات خیس‌خورده و جوانه‌زده شده همچنین مصرف غلات به همراه حبوبات و یا استفاده از پنیر، ماست و ماهی می‌توانند جانشین تخم‌مرغ باشند.

وی گفت: تخم پرندگان به طور کلی یک غذای کامل به شمار می‌رود و مواد آن بسته به اینکه تغذیه پرنده چه بوده است فرق دارد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه تنوع غذایی برای همه افراد امری ضروری است گفت: متأسفانه ایرانی‌ها غذا‌های تکراری مصرف می‌کنند در حالی که تنوع غذایی باید مدنظر قرار گیرد. به طور مثال به جای چندین وعده برنج می‌توان از جو استفاده کرد و از مواد مغذی آن بهره‌مند شد.

رضایی عنوان کرد: مصرف تخم‌مرغ هیچ ضرری ندارد و اینکه گفته می‌شود برای کبد مضر است صحت نداشته مگر اینکه فردی در مصرف آن افراط کند.

وی گفت: البته مصرف تخم‌مرغ به صورت خام و نیمه‌پز مناسب نیست و باید حتماً نسبت به پختن آن اهتمام داشت.
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *