صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری اولین جلسه کارگروه تخصصی تشکل‌های مردم نهاد مدیریت بحران کشور

۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱:۴۹
کد خبر: ۳۸۰۱۰۳
در اولین جلسه کارگروه تخصصی مردم نهاد مدیریت بحران کشور راه‌های جذب مشارکت سازمان‌های مردم نهاد در مواقع بروز حوادث و بحران‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه جامعه ،اولین جلسه کارگروه تخصصی تشکل‌های مردم نهاد مدیریت بحران کشور با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه تخصصی تشکل‌های مردم نهاد مدیریت بحران کشور برگزار شد.

ملک زاده سرپرست اداره کل تشکل‌های مردم نهاد وزارت کشور و جانشین رئیس این کارگروه ایجاد مکانیزم آمادگی پیشگیری و اقدام مردم محور و پایدار را به عنوان چشم انداز تشکل کارگروه عنوان کرد و گفت: کارگروه تخصصی تشکل‌های مردم نهاد و مدیریت بحران کشور به عنوان یکی از کارگروه چهارده گانه ایجاد شده این سازمان یک کارگروه تخصصی ملی است و کارگروه‌های متناظر آن در ۳۱ استان کشور با هدف ایجاد بستر لازم برای مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و بخش خصوصی در حل بحران‌ها بویژه بحران‌های طبیعی تشکیل شده است.

وی گفت: جلسات کارگروه علاوه بر جلسات فوق العاده به صورت فصلی برگزار خواهد شد محدودیتی در پذیرش سازمان‌های مردم نهاد و کارگروه‌های ملی و استانی وجود ندارد.

ملک زاده وظایف کارگروه تخصصی را در دو سطح شامل وظایف عمومی و وظایف تخصصی معرفی کرد و افزود: انجام وظایف مربوط به مراحل پیش بینی و پیشگیری، آمادگی، مقابله بازسازی و بازتوانی پس از تائید شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور و ابلاغ توسط وزیر کشور، بررسی و پیشنهاد طرح‌های مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهش کاربردی مورد نیاز در کلیه مراحل مدیریت بحران و ارتقای سطح همکاری تشکل‌های مردم نهاد با دستگاه‌های اجرائی در مدیریت بحران از جمله مهمترین وظایف این کارگروه است.

در ادامه این جلسه حسنی مدیر هماهنگی تشکل‌های مردم نهاد سازمان مدیریت بحران کشور خاطر نشان کرد: از مهمترین موضوعات کارگروه تخصصی تشکل‌های مردم نهاد مدیریت بحران کشور آموزش و توانمند سازی افراد در مقابل بروز حوادث و بحران‌ها است.

وی اذعان داشت: در راستای فعالیت این کارگروه در استان‌ها اطلاعات بیش از ۷۰۰ تشکل مردم نهاد جمع بندی و توسط امور اجتماعی استانداری‌های کشور ثبت شده است.

در این جلسه اعضای کارگروه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در باره شرح وظایف آن پرداختند و بر استفاده از تجارب سایر کشور‌ها و سازمان‌های بین المللی در چگونگی استفاده از سمن‌ها در مواقع بحرانی تاکید کردند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *