صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیمه ها به کمک درمان نابینایان بیایند/ لزوم ورود خیریه های سلامت به عمل 700 میلیونی پیوند شبکیه مصنوعی

۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۳:۴۹
کد خبر: ۳۸۰۰۷۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حمایت از هزینه های مربوط به پیوند شبکیه مصنوعی تنها وظیفه وزارت بهداشت نیست و علاوه بر ارگان های دیگر، سازمان های بیمه گر نیز باید موظف به پوشش بیمه ای از این بیماران شوند.

عباس زارع‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه در خصوص اولین پیوند شبکیه مصنوعی در ایران گفت: پیوند شبکیه مصنوعی پس از سال‌ها تحقیق و پژوهش بالاخره برای اولین بار در ایران انجام شد. در حالی‌که پروتز مربوط به این عمل از کشور‌های خارجی وارد می‌شود، اما تبحر پزشکان ایرانی تاکنون توانسته است بینایی را به ۳ بیمار بازگرداند.

وی افزود: همزمان با انتشار اخبار مربوط به اولین پیوند مصنوعی شبکیه در شهر شیراز، بسیاری از نابینایان را به این درمان امیدوار شدند، اما هزینه بالای این پیوند به یک نگرانی تبدیل شده و انتظار مردم از حمایت مالی توسط وزارت بهداشت را افزایش داده است.

مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: همان‌طور که بسیاری از درمان‌های نوین در علم پزشکی با هزینه‌های بالایی همراه است؛ پیوند مصنوعی شبکیه چشم نیز با مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان در کشور انجام می‌شود. این در حالی است که بخش زیادی از این مبلغ به ازای وارد کردن پروتز از شرکت خارجی تولید کننده دریافت می‌شود.

زارع‌نژاد در خصوص حمایت وزارت بهداشت از هزینه‌های مربوط به پیوند شبکیه مصنوعی چشم در کشور عنوان کرد: حمایت مالی از پیشرفت‌های علم پزشکی تنها بر عهده وزارت بهداشت نیست. بلکه در این راستا وزارت رفاه، سازمان‌های بیمه‌گر و شورای عالی بیمه و ۱۹ صندوق بیمه باید در خصوص حمایت مالی از اینگونه اعمال جراحی مشارکت داشته باشند. این در حالی است که در لایحه بودجه وزارت بهداشت هزینه‌ای مبنی بر حمایت مالی از اینگونه بیماران تعریف نشده و بر اساس برنامه ریزی‌ها درصد زیادی از این بودجه به بیماران حیاتی و صعب العجلاج تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه اذعان داشت: در خصوص هرگونه حمایت مالی از بیماری‌های پرهزینه و خاص قبل از ارائه لایحه بودجه به مجلس تصمیم‌گیری می‌شود؛ بنابراین در بودجه سال ۹۷ حمایت از بیماران صعب‌العلاج در اولویت قرار گرفته و بودجه‌ای برای پیوند شبکیه مصنوعی تعریف نشده است.

مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تشکیل انجمن مختص بیماران، پوشش، پوشش سازمان‌های بیمه گر، و حمایت دولت می‌تواند راهگشایی برای حمایت مالی از بیماران کم‌توان در پرداخت هزینه‌های مربوط به پیوند شبکیه تلقی شود بنابراین با اینگونه کمک‌ها امیدواریم از لحاظ اقتصادی به حدی از توان مالی دست یابیم که بتوان از این بیماران حمایت کرد.

وی افزود: بهترین راه برای سهل‌الوصول شدن اعمال پیوند مصنوعی شبکیه کمک‌های خیرین است که در این‌صورت بخش زیادی از هزینه‌ها را تشکل‌های مردم نهاد و بخشی دیگر از طریق حمایت‌های فراهم می‌شود.

زارع‌نژاد عنوان کرد: در تأمین کمک‌های مالی به بیماران مشمول پیوند مصنوعی شبکیه تنگنا‌هایی وجود دارد که با توجه به محدودیت‌های موجود در بودجه وزارت بهداشت و میزان بدهی‌های این وزارتخانه به کمک تشکل‌های مردمی در پشتیانی از بیماران نابینا امیدواریم تا بخشی از مشکلات پرداخت هزینه‌های درمان حل شده و به مرور زمان از بودجه مربوط به اینگونه درمان‌ها در دولت برخوردار شویم.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *