صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رویداد‌های برجسته خبری سال ۲۰۱۸/ احداث بیمارستانی به نام پروفسور سمیعی در چین/ تصویری دردناک از یک دختر بچه که جهان را متأثر کرد

۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۲:۰۱
کد خبر: ۳۷۹۰۸۰
رویداد‌های برجسته خبری سال ۲۰۱۸، احداث بیمارستانی به نام پروفسور سمیعی در چین، تصویری دردناک از یک دختر بچه که جهان را متأثر کرد و ... را در بسته اخبار پربازدید رسانه‌ها بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، رویدادهای برجسته خبری سال 2018، احداث بیمارستانی به نام پروفسور سمیعی در چین، تصویری دردناک از یک دختر بچه که جهان را متأثر کرد و ... را در بسته اخبار پربازدید رسانه ها بخوانید.

تصویری دردناک از یک دختر بچه که جهان را متأثر کرد

باشگاه خبرنگاران: اخیرا تصویری از دختربچه ای آرژانتینی در فضای مجازی منتشر شده که کاربران زیادی را متأثر کرد. این تصویر توسط کارمندی ثبت شد که در حال گذر از خیابان بود. او حین خروج از محل کارش متوجه صحنه‌ بسیار دردناکی شد. دختربچه 3 یا 4 ساله‌ای که از شدت فقر و تشنگی روی دو زانویش خم شده و آب فاضلابی که روی زمین ریخته بود را می‌نوشید. این مرد از این صحنه عکس گرفت و آن را در فضای مجازی منتشر کرد تا شاید به این طریق به مسئولین تلنگری زده باشد. او در توضیح این اقدام خود گفت کمترین وظیفه همه ما در قبال قشر مستضعف و فقیر این است که حداقل به نحوی صدای آنها را به گوش مردم و مسئولان ذیربط برسانیم تا شاید چاره‌ای بیندیشند. کودکان فقر از شروع روز به خیابان آمده و برای گذران زندگی گدایی می‌کنند.


احداث بیمارستانی به نام پروفسور سمیعی در چین

ایسنا: پروفسور مجید سمیعی برجسته‌ترین جراح مغز دنیا با حضور در محل بیمارستان 1000 تختوابی شهر «شن‌چن» چین که به نام پروفسور سمیعی نامگذاری شده، این مرکز بزرگ پزشکی را افتتاح کرد. مرکز پزشکی سمیعی یک بیمارستان دولتی غیرانتفاعی است که در محل بیمارستان جولونگ(Julong) در منطقه جدید پینگشان ساخته شده است. این مرکز 68 هزار متر مربع مساحت دارد. این مرکز با توافق اولیه مرکز بین‌المللی روش‌های نوآورانه پزشکی در هانوفر آلمان با مرکز مدیریت بیمارستان عمومی شن‌چن شروع به ساخت کرد، تا این مرکز به نام پروفسور مجید سمیعی، جراح مغز مشهور دنیا که جایزه «پزشک جهانی» را از هانوفر دریافت کرده، به دست ایشان تاسیس شود. این بیمارستان 1000 تختخوابی همه رشته‌های پزشکی را شامل می‌شود و 200 تختخواب نیز برای رشته علوم اعصاب در نظر گرفته شده است.


هزارمین مدرسه‌ برکت افتتاح شد

مهر: هم‌زمان با هزارمین مدرسه‌ برکت، ۷۶ مدرسه‌ دیگر برکت با ۶۰۰ کلاس درس در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌‌ ۲۶ استان کشور به‌طور هم‌زمان به بهره‌برداری رسید. در این مراسم، تفاهم‌نامه‌ ساخت ۲۱ مدرسه برکت با ۲۶۰ کلاس درس در مناطق زلزله‌زده‌ کرمان و کرمانشاه هم بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و وزارت آموزش و پرورش به امضا رسید. هم‌چنین این ستاد از طریق بنیاد برکت کار ساخت هزار مدرسه‌ دوم برکت را با امضای قرارداد ۳۵۷ مدرسه آغاز کرده است.


دور زدن قانون توسط خودروی ۲۰۶

مشرق: پوشاندن پلاک خودرو ۲۰۶ برای ورود به محدوده طرح ترافیک.


خودروی هشت میلیاردی در تهران!

حضور تنها «فراری 458» پلاک شده در ایران که ارزشی نزدیک به هشت میلیارد تومان دارد.


قهرمان سابق، لاستیک دزد شد

جام جم: سارق 120 کیلویی پس از دوستی با سارقی در باشگاه بدنسازی معتاد شد و سرقت با او را آغاز کرد. او می گوید که من مربی باشگاه بدنسازی در یکی از محله‌های شرق تهران هستم. پاورلیفتینگ کارم. حدود پنج سال پیش از مدال‌آوران مسابقات وزنه‌برداری آسیا بودم. همدستی در سرقت لاستیک انواع خودرو در شرق و جنوب شرق تهران سبب دستگیری من شد. جوان خلافکاری هرازگاهی به باشگاهم می‌آمد و یک روز به من پیشنهاد داد چون ورزشکارم، همراه او و چند نفر دیگر لاستیک خودرو سرقت کنیم. از سوی دیگر یک سال پیش تصادف کرده و پایم آسیب‌دیده بود و بدرستی نمی‌توانستم ورزش کنم، به پیشنهاد او شیشه مصرف می‌کردم تا دردم کم شود. همین هم‌مصرفی مواد باعث شد با او همراه شوم. من به خاطر هیکل ورزشی‌ام، نقش جک را داشتم و خودروها را بلند می‌کردم تا همدستانم لاستیک آن را باز کنند. 30 درصد پول فروش هر لاستیک هم به من می‌رسید.

موزه انتقال خون افتتاح شد

ایرنا: موزه سازمان انتقال خون ایران امروز با حضور دکتر فریدون اعلا بنیانگذار سازمان انتقال خون و نخستین مدیرعامل این سازمان افتتاح شد. امروز روز ویژه ای است که در این موزه اسناد و مدارک مربوط به تاسیس سازمان انتقال خون و همچنین چگونگی استفاده و روند توسعه لوازم و تجهیزات انتقال خون افتتاح می شود . در سال 2015 که برنامه جهانی پلاسما و بازیافت آن به شرکت‌های بازیافتی از سوی ایران ارائه شد این موضوع به عنوان دستاوردی بزرگی در جهان معرفی شد و اعلام شد که با اقدامی که ایران انجام داده است و اگر کشورهای دیگر از آن پیروی کنند و 9و نیم میلیون لیتر پلاسما در جهان تولید خواهد شد و نیاز جهان به داروهای مشتق از پلاسما از این طریق تأمین می شود . در سازمان انتقال خون یادگار های خوبی را در زمینه توسعه روند انتقال خون داریم از جمله مجله ها و نشریاتی که از بدو تاسیس این سازمان همه این نشریات و مجلات بین‌المللی جمع آوری شده است و این موضوع فرصتی را فراهم می کنند که تمام این نشریات و مجلات که از سال 1946 میلادی را در اختیار داریم آرشیو کرده و در این موضوع موزه به نمایش بگذاریم .بخش دیگری از این موزه شامل اسناد تشکیل سازمان انتقال خون است که روند کامیابی و ناکامی های این سازمان را به نمایش گذاشته است که می توان از آن درس گرفت.


10 رویداد برجسته خبری سال 2018



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *