چگونه سبزیجات را سالم سازی کنیم
وی ادامه داد:برای گندزدایی و از بین بردن میکروبها، یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین ۷۰ درصد را در ظرف پنج لیتری پر از آب ریخته کاملا حل کنید تا محلول گندزدایی کننده به دست آید، تصریح کرد: باید سبزی انگلزدایی شده را برای مدت پنج دقیقه در محلول گندزدایی کننده قرار داد تا میکروبهای آن کشته شوند.
به گفته صفاریان،در صورت در دسترس نبودن پرکلرین میتوانید از یک قاشق مرباخوری آبژاول ۱۰ درصد یا دو قاشق مرباخوری آبژاول ۵ درصد استفاده کنید.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: از سایر گندزداهای موجود دارای مجوز از وزارت بهداشت نیز میتوان مطابق دستورالعمل مندرج بر روی آنها هم میتوان استفاده کرد. سبزی گندزداییشده را باید مجددا با آب سالم شست تا باقیمانده کلر یا ماده گندزدا از آن جدا شود و سپس مصرف کرد.