صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«تعطیلی مدارس و برخی مراکز» برای کاهش آلودگی هوا یکی از راه‌های انفعالی و موقت است

۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۳:۲۸
کد خبر: ۳۷۸۹۳۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر درباره سیاست‌های دولت در قبال کاهش آلودگی کلانشهر‌ها، گفت: سیاست تعطیلی مدارس و برخی مراکز از سوی دولت یکی از راه‌های انفعالی و موقت است و به تعبیری می‌تواند حکم مُسکن داشته باشد.

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی با اشاره به سیاست‌های دولت در قبال کاهش آلودگی کلانشهر‌ها، بیان داشت: سیاست تعطیلی مدارس و برخی مراکز از سوی دولت یکی از راه‌های انفعالی و موقت است و به تعبیری می‌تواند حکم مُسکن داشته باشد.

وی افزود: یکی از راهکار‌های اساسی در کاهش آلودگی هوا ایجاد یک مدیریت واحد در این زمینه است. البته به دلیل اینکه آلودگی هوا در کشور به تدریج ایجاد شده است قطعا حل آن هم تدریجی خواهد بود و به صورت فوریتی معجزه‌ای رخ نخواهد داد.

این نماینده مجلس با بیان این که باید زیرساخت‌های شهری اصلاح شود، تاکید کرد: مسئولان باید در رأس کاهش آلودگی هوا خودرو‌ها و آلاینده‌های ثابت را مدنظر قرار دهند. به عنوان مثال در حال حاضر در اطراف تهران معادن شن و ماسه‌ای فعال هستند که به خودی خود می‌توانند تهدیدی برای هوای پاک محسوب شوند.

 نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با اشاره به جلسات نمایندگان تهران با دستگاه‌هایی اعم از سازمان حفاظت محیط زیست، استانداری، شهرداری و پلیس راهور بیان داشت: نگاه نمایندگان همواره در بحث کاهش آلودگی‌های هوا ایجاد یک مدیریت واحد در این رابطه است که اگر این مهم حاصل نشود همه پیشنهادات موجود با تأخیر قابل توجهی رخ خواهد داد که این خود می‌تواند به مردم خسارت‌های سنگینی وارد کند.

رحیمی درباره اقدامات دستگاه های دولتی در رابطه با کاهش آلودگی هوا گفت: معتقدم از ظرفیت‌های مردمی در این رابطه استفاده نمی‌شود لذا در زمینه راهکار‌ها و راه‌حل به هیچ وجه از NGO‌ها و نظرات مردم استفاده نشده  است و این موارد جایگاهی ندارد چرا که کمترین توجه به پیشنهادات مردم می‌تواند بیشترین منفعت را در زمینه راهکار‌ها به وجودبیاورد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *