صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازنگری دروس کارشناسی دانشگاه امیر کبیر/ بازنشستگی 39 عضو هیئت علمی

۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۳:۰۱
کد خبر: ۳۷۸۶۳۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دروس دوره کارشناسی این دانشگاه بازنگری می شود.

به گزارش گروه جامعه ،سیداحمد معتمدی در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: براساس برنامه راهبردی، به صورت سالیانه جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی رصد و ارزیابی می‌شود.

وی افزود: طی ۴ سال گذشته تعداد ۸۶ عضو هیات علمی جدید در این دانشگاه جذب شده است و ۳۹ عضو هیات علمی نیز بازنشسته شده اند بنابراین اگر جذب اساتید جدید در دستور کار قرار نمی‌گرفت با توجه به تعداد اساتید بازنشسته در دانشگاه با مشکل اساسی مواجه می‌شدیم.

بازنگری برنامه‌های درسی مقطع کارشناسی دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از بازنگری برنامه‌های درسی در این دانشگاه خبر داد و گفت: طی یک فعالیت فشرده دو ساله با کمک دانشکده‌ها توانستیم تمام برنامه‌های درسی این دانشگاه در مقطع کارشناسی را بازنگری کنیم.

معتمدی عنوان کرد: از اوایل ترم بهمن ماه اجرای برنامه‌های درسی بازنگری شده آغاز می‌شود و در مهرماه سال ۹۷ به طور کامل اجرایی می‌شود.

وی تاکید کرد: در روند این بازنگری به مسائل داخلی، اشتغال و توسعه علم و فناوری‌های جدید توجه شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طبق بخشنامه وزارت علوم دانشگاه‌های دیگر نیز می‌توانند از این برنامه استفاده کنند.

ارتقا رتبه بین المللی دانشگاه تا سال ۱۴۰۴

معتمدی افزود: یکی از اهداف برنامه راهبردی دانشگاه ارتقا جایگاه و رتبه بین المللی است که براین اساس تا سال ۱۴۰۴ در جمع ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان باشیم.

وی تاکید کرد: اکنون دانشگاه در تمام رتبه بندی‌های بین المللی حضور دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: براساس آمار‌های موجود ۳۷.۵ درصد کل پتنت‌های بین المللی ایران مربوط به این دانشگاه است.

رشد درآمد‌های اختصاصی دانشگاه از محل قرارداد‌های صنعتی

معتمدی با اشاره به وضعیت قرارداد‌های صنعتی این دانشگاه گفت: تا سال ۹۳ با افت مواجه بودیم، اما وضعیت عقد قرارداد و جذب درآمد‌ها طی سال‌های گذشته رشد داشته و امسال نیز این روند پیگیری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد از درآمد‌های دانشگاه از محل قرارداد‌های صنعتی، ۵۰ درصد از محل فعالیت‌های آموزشی و ۱۰ درصد مربوط به فعالیت‌های متفرقه است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سال گذشته کل درآمد دانشگاه ۵۵ میلیارد بوده و امسال پیش بینی می‌کنیم این رقم به ۷۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

افزایش تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۱۰ برنامه مشترک بین المللی در دوره دکتری و کارشناسی ارشد با صد دانشگاه برتر دنیا است.

معتمدی با اشاره به افزایش تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سال‌های گذشته افزود: اکنون این دانشگاه دارای ۲۰۰ دانشجو خارجی رسمی و ۵۰ دانشجو خارجی در دوره‌های کوتاه مدت است.

رشد ۲۰ درصدی ظرفیت خوابگاهی دانشگاه

وی تاکید کرد: ۱۵ تا ۲۰ درصد به ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه افزوده شد که براساس برنامه راهبردی قرار است ظرفیت‌های خوابگاهی این دانشگاه در مجموع دو برابر رشد یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: در مهرماه سال آینده ۱۵ درصد به ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه افزوده خواهد شد.

معتمدی با بیان اینکه ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفر است، اظهار داشت: تمامی خوابگاه‌های رتبه چهار و پنج دانشگاه حذف شده و برای مهر سال آینده برنامه داریم خوابگاه‌های رتبه ۳ دانشگاه نیز ارتقا یابد.

توسعه فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی

وی به توسعه فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: سه تشکل دانشجویی در این دانشگاه فعالیت می‌کردند که اکنون تعداد تشکل‌های دانشگاه به ۶ تشکل افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: طی سال‌های اخیر در این دانشگاه به همه تشکل‌هایی که دارای ضوابط لازم بوده اند، مجوز داده شده است.

معتمدی گفت: تعداد کانون‌های دانشگاه نیز از ۱۳ کانون به ۱۶ کانون افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: تلاش داریم که مجوز لازم برای برگزاری برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی ارائه شود البته دانشگاه تنها مجری ارائه مجوز به این برنامه‌ها نیست.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: خروجی دانشگاه نباید تک بعدی باشد بلکه علم، آموزش، فرهنگ و فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی باید در کنار یگدیگر دنبال شوند و در این دانشگاه سعی شده تمام این ملاک‌ها تقویت شود.

معتمدی خاطرنشان کرد: در ۱۶ آذر همه تشکل‌های دانشجویی برنامه داشتند و هیچ برنامه‌ای لغو نشد.

وی گفت: بودجه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه هر سال افزایش یافته است.

تخصیص بودجه مناسب برای فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی، اختصاص فضا برای استقرار دانشجویان در مراکز رشد، برگزاری کلاس‌های موسیقی، تخصیص بودجه مناسب برای فعالیت‌های ورزشی، کیفیت مناسب غذا، توجه به فعالیت‌های فرهنگی در خوابگاهها، تخصیص بودجه مناسب به انجمن‌های علمی، توجه به امکانات رفاهی خوابگاه‌ها از جمله موضوعات مطرح شده از سوی دانشجویان بود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *