اقدام پلیسی برای مهار آسیب های اجتماعی کارساز نیست
وی با بیان اینکه اگر کشوری بتواند از ظرفیتهای خود برای دفع هجوم خارجی و داخلی استفاده کند، امنیت خود را تضمین کرده است، افزود: ایران اسلامی در سالهای اخیر با هدایت حکیمانه رهبر انقلاب و رشادت رزمندگان خود در میدانهای درون و برون مرزی اجازه ایجاد خلل در امنیت کشور را نداده است.
شرفی به موفقیت جبهه مقاومت و نقش پررنگ ایران در جلوگیری از پیشرفت داعش در سرزمینهای اسلامی، تاکید کرد: در این میدان عمق استراتژی ما کیلومترها فراتر از خاک ایران تعریف شد و در نهایت توانستیم دشمن را فراتر از مرزها و حریم کشور متوقف و نابود کنیم.
وی نرخ آسیبهای اجتماعی را یکی از شاخصههای امنیت عنوان با بیان اینکه افزایش و کاهش معضلات اجتماعی برنظم و امنیت کشور تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: این آسیبها از جمله طلاق، بحران هویت و فقر و بیکاری در پی کارکرد نامناسب نظام اجتماعی بروز میکنند و به طور معمول قانونگذار برای آنها مجازاتی در نظر نگرفته است.
به گفته این مسئول انتظامی حتی پلیس و دستگاه قضا نیز نمیتوانند نقش سریع و موثری برای مهار این آسیبهای اجتماعی ایفا کنند، چرا که تک تک اعضای اجتماع در ظهور آن نقش داشته و در کنترل آن نیز تاثیرگذارند.
شرفی اقتدار پلیس را شاخصه بعدی امنیت جامعه دانست و گفت: صحت عملکرد، دقت در امور و سرعت در انجام ماموریتها اقتدار پلیس را به نمایش میگذارد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در ادامه به توضیح شاخصهای دیگر امنیت از جمله اعتماد مردم به نهادهای حکومتی و دولتی و تعامل موجود در جامعه پرداخت و گفت: مردم ایران همواره در صحنههای مختلف اجتماعی نقش آفرین بوده اند و در میدان تامین امنیت نیز همراه و همیار پلیس هستند.