صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی گزارش استرالیا در کمیته مبارزه با تبعیض نژادی

۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰:۰۱
کد خبر: ۳۷۷۰۳۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
کمیته مبارزه با تبعیض نژادی، گزارش‌های هجدهم تا بیستم استرالیا در خصوص اجرای مفاد کنوانسیون بین المللی رفع هرگونه تبعیض نژادی را بررسی کرد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از مرکز پایش ستاد حقوق بشر، تیم سووتفوماسانی، کمیساریای مبارزه با تبعیض نژادی استرالیا، اظهار داشت: اگرچه تنوع در استرالیا پذیرفته شده است، ولی نژادپرستی همچنان در جامعه استرالیا حضور دارد.

یک مطالعه از سال ۲۰۱۶ نشان داد که ۲۰ درصد از استرالیایی‌ها تبعیض بر اساس نژاد، قومیت و مذهب را تجربه کرده اند که ۱۵ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۵ است. مردم بومی ساکن جزایر تگزاس و تانزانیا در مقایسه با کل جمعیت استرالیا، تجربه بیشتری در مورد نژادپرستی سازمان یافته، داشته اند.

مهاجران از کشور‌های آفریقایی و دیگر کشور‌های غیر انگلیسی زبان سطح نسبتا بالایی از تبعیض را شاهد بوده اند. تحقیقات همچنین نشان داد که احساسات خصمانه یا منفی نسبت به مسلمانان افزایش یافته است.

در بحث بعدی، کارشناسان کمیته ابراز نگرانی کردند که سخن گفتن از نفرت و اقدامات ضد تروریسمی باعث افزایش نژاد پرستی، اسلام هراسی و تبعیض نژادی در کشور می‌شود.

مسائل دیگر که توسط کارشناسان برجسته شده بود شامل موارد ذیل بود: کامل شدن پیاده سازی کنوانسیون در قوانین داخلی، حق شرط استرالیا به ماده ۴ (a) کنوانسیون، شناخت حقوق بومیان استرالیایی‌ها و روند استخدام آن‌ها در کمیسیون حقوق بشر استرالیا، سخنرانی نفرت پراکنی و جنایت‌های ناشی از تنفر، شاخص‌های اجتماعی-اقتصادی استرالیایی‌های بومی، آموزش مردم بومی، نرخ زندانی مردم بومی، نرخ خودکشی در میان استرالیایی‌های بومی، استفاده از زمین‌های بومیان، حفظ زبان‌های بومی، سیاست مهاجرت، بهره برداری از کارگران مهاجر، نژادپرستی در گفتمان سیاسی، قوانین شهروندی و تعریف چند فرهنگی.

هیئت استرالیا شامل نمایندگان وزارت امور خارجه و تجارت، وزارت بهداشت، وزارت نخست وزیر و کابینه، دادستان کل، وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی، وزارت استخدام، هیئت استرالیا در سازمان امنیت و همکاری اروپا و ماموریت دائم استرالیا در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو است.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *