صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای صبحانه سراغ این ماده لبنی نروید

۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۳۷۶۹۲۳
یک متخصص طب ایرانی معتقد است پنیر، غذای خوبی برای وعده صبحانه نیست زیرا مزاج پنیر سرد و تر بوده، مانع از فعالیت مغزی کاملی می‌شود که در طول روز برای کار و تلاش مورد نیاز است.

به گزارش گروه فضای مجازی ،  همچنین مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی، آن هم در فصل سرما، اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.

 

محمد عسکر فراشاه از صبحانه به عنوان یک وعده غذایی مغفول و از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی ها یاد کرد و اظهار داشت: اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه به نحوی است که خیلی ها این وعده مهم غذایی را نادیده می گیرند و در میان سایر افرادی هم که این وعده را میل می کنند، رایج ترین ماده مصرفی، نان و پنیر است.

به گفته این متخصص طب ایرانی، در مطالعات جدید، ثابت شده جذب کلسیم، بیشتر در موقع شب صورت می گیرد و بهتر است پنیر بعنوان یک ماده مغذی به عنوان شام میل گردد ضمن اینکه بهتر است مصرف پنیر با مصلحات (اصلاح کننده هایی) چون گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان همراه باشد.

دکتر عسکر فراشاه تصریح کرد: خیلی از ضعف ها و کسالت ها در بین دانش آموزان و کارمندان ما به علت بکار نبردن همین آموزه طب ایرانی است .

وی بهترین صبحانه را برای معده های سرد و ضعیف انواع مرباهای سیب درختی، بالنگ، به، هویچ و مربای پوست پسته اعلام کرد و یادآور شد: معده های گرم می توانند از مرباهای آلبالو و زرشک استفاده نمایند، همچنین غذاهایی نظیر حریره بادام، شیر برنج با کمی دارچین یا زعفران ، عسل و شیره انگور نیز از گزینه های مناسب برای صبحانه است.

او اضافه کرد: این مرباها باید تا حد امکان بدون شیرابه و شهد میل شود و بیماران دیابتی نیز از میوه های پخته شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج آب پز همراه با نان بهره ببرند، همچنین بهتر است نوشیدنی هایی نظیر چای یا شیر، یک ساعت با وعده غذایی فاصله داشته باشد.

 

منبع: ایرنا



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *