قیمت منطقی یک پرس چلوکباب
وی با بیان اینکه واحدهای فعال زیر نظر اتحادیه چلوکباب و چلوخورش به طور دائم از سوی اتحادیه و بهداشت مورد نظارت و بررسی قرار میگیرند، گفت: با توجه به نظارت های صورت گرفته برای واحدهای صنفی ما به هیچ عنوان این امکان وجود ندارد که بخواهند غذایی با این شرایط تهیه کنند و به دست مردم برسانند.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش همچنین تاکید کرد: حتی میتوانم قسم بخورم که چنین کبابی در واحدهای صنفی ما ارائه نمی شود و در ۱۲۰ سالی که این بخش فعالیت صنفی دارد، هرگز چنین اتفاقاتی رخ نداده است.
حسینی تبریزی افزود: زمانی که مردم نسبت به تهیه غذای ارزانقیمت اقدام میکنند، باید به کیفیت آن نیز توجه داشته باشند، چرا که سلامت آنها در معرض خطر قرار میگیرد.
اینکه کنجاله سویا و نشاسته با یکدیگر مخلوط شوند و به عنوان کباب به دست مردم برسند، موضوع عجیبی است؛ چرا که اصل کباب به منبع گوشتی آن است حال ممکن است برای تهیه در منزل یا افرادی که مشکلات خاص دارند، نباید گوشت قرمز بخورند، راهکارهایی مورد توجه قرار گیرد اما به هر حال در صنف ما هیچ گاه چنین اتفاقاتی رخ نمیدهد.
وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به قیمت گوشت و برنج برای تهیه هر پرس چلوکباب بسته به میزان گوشتی که در آن مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین هزینه مربوط به ۱۵۰ گرم برنج و هزینههای جانبی واحد حداقل رقمی در حدود ۱۲ هزار تومان یا حتی ۱۵ هزار تومان هزینه میشود و بر همین اساس قیمت منطقی یک پرس چلوکباب رقمی حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در پاسخ به اینکه گاه در واحدهای صنفی و رستورانها، یک پرس چلوکباب حتی به قیمتی بالغ بر ۱۰۰ هزار تومان به فروش میرسد، تاکید کرد: همچنان واحدهای ما برای تعیین قیمت از ما تاییدیه می گیرند و تعزیرات نیز بر همین اساس فعالیت واحدها را مورد نظارت قر ار میدهد. حال ممکن است یک واحد خدمات اضافهای مانند موزیک یا مواردی از این دست داشته باشد و به واسطه آنها قیمت خود را بالا ببرد اما در نهایت نمیتوان ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان بیش از این قیمت برای یک پرس چلوکباب در نظر گرفت. بر همین اساس مردم می توانند تخلفات صورت گرفته را از طریق اتحادیه پیگیری کنند.
منبع:ایسنا