صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جمعیت حامیان انقلاب اسلامی برای اجرای سه هدف ساماندهی می‌شود

۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴:۵۱
کد خبر: ۳۷۵۶۳۸
دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی، «مراقبت از آرمان‌های انقلاب اسلامی»، «احیای فرهنگ پاسخگویی مسئولان» و «افزایش مطالبه‌گری مردم» را سه هدفی دانست که برای اجرای این سه راهبرد اقدام به اجرای طرح ساماندهی حامیان انقلاب خواهد شد.

علی کیهانیان  در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی گفت: مجمع عمومی دومین انتخابات شورای مرکزی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی روز چهارشنبه(۸ آذر برگزار شد.

وی ادامه داد: در این مجمع اعضای شورای مرکزی جدید و فعال مطابق با سیاست‌های جمعیت انقلاب اسلامی جمع شدند و رأی لازم را از اعضای مجمع کسب کردند و بنده در اولین جلسه شورای مرکزی در۱۱ آذر ماه به عنوان دبیرکل، انتخاب شدم.

دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با بیان اینکه سه هدف اصلی را در این جمعیت دنبال می‌کنیم، افزود: یک مراقبت از آرمان‌های انقلاب اسلامی بر اساس وصیت‌نامه امام راحل و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، دوم احیای فرهنگ پاسخگویی مسئولان که در دو دهه گذشته به فراموشی سپرده شده‌اند و سوم افزایش مطالبه‌گری مردم بر اساس احصاء خلاء‌های قانونی و نیاز‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و تربیتی در جامعه آماری بین اقشار مختلف.

وی ادامه داد: برای اجرای این سه راهبرد اقدام به اجرای طرح ساماندهی حامیان انقلاب خواهد شد که بر اساس آن کل افرادی که به عضویت این جمعیت درخواهند آمد در قالب حلقه‌ها، نواحی، مناطق استان‌ها و همچنین سازمان‌ها، ساماندهی شده و دارای شناسنامه حزبی و تشکیلاتی خواهند شد.

کیهانیان تصریح کرد: همچنین از کارت شناسایی این جمعیت در مجمع عمومی رونمایی شد.

دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با بیان اینکه در ۱۳ استان دفتر نمایندگی داریم، افزود: این دفاتر در استان‌های اردبیل، البرز، لرستان، زنجان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، کرمان، شهرکرد، فارس، قزوین و کهکیلویه و بویر احمد هستند که در آن‌ها دبیران استانی را مشخص کردیم و شواری مرکزی را نیز در آن‌ها ساماندهی کرده‌ایم.

وی تأکید کرد: در استان‌های اردبیل، فارس و قزوین مجوز کسب دفتر اخذ کردیم و در شهرستان‌های فیروزکوه، شهرری و ورامین دبیرانشان را مشخص کرده و سازمان‌دهی‌های لازم را انجام داده‌ایم و تصمیم‌گیری‌ها شده تا در اکثر استان‌ها نیز این اتفاق بیفتد.

کیهانیان درباره روند تطبیق جمعیت متبوعش با قانون احزاب جدید نیز عنوان کرد: ضرب الاجل وزارت کشور کمی عجولانه و فاقد دکترین لازم مشورتی در جامعه سیاسی احزاب بود و خانه احزاب به‌عنوان محور اصلی حرکت احزاب و ارتباط احزاب با دولت می‌توانست مشاور خوبی برای تبیین و ابلاغ این موضوع از سوی وزارت کشور باشد.

دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی افزود: ظاهراً به دلیل تغییرات اساسی که در مدیریت‌های وزارت کشور اتفاق افتاده است، عزل ونصب‌هایی که شده یک مقدار قطار حرکت و توسعه سیاسی به حرکت در‌آمده اما این حرکت فاقد هرگونه مشورت اساسی از بانیان امر در بحث احزاب بوده است.

وی گفت: موضوع دیگری که در این باره مطرح است، عدم شفاف‌سازی در خصوص دلایل لازم برای این ضرب‌الاجل و عملکرد شتاب‌زده وزارت کشور را می‌توان نام برد. یکی از شروط برای برگزاری مجمع عمومی، اجتماع حداقل ۳۰۰ نفر از اعضای جمعیت برای احزاب کشوری و ۱۵۰ نفر برای احزاب استانی منظور کرده‌اند خب ما مشکلی برای جمعیت اعضا نداشتیم.

کیهانیان با اشاره به بکی دیگر از شروط قانون احزاب جدید گفت: از احزاب و جریان های سیاسی خواسته‌اند مجوز حداقل ۱۲ دفتر را در سراسر کشور تحویل نماینده مربوطه در وزارت کشور بدهیم ولی متأسفانه روند درخواست تا صدور مجوز در استان‌ها به‌خاطر عدم توجیه بودن مسئولان با تعلل و مشکلات عدیده مواجه است که البته مسئولان وزارت کشور قول داده‌اند این پروسه را به کمترین وقت برسانند و یک ماهه این مجوز‌ها را صادر کنند.

دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی تأکید کرد: در بحث حمایت و پشتیبانی از احزاب به نظر می‌رسد دو مشکل اساسی وجود دارد، قبل از اینکه یارانه و یا کمک مالی به احزاب داده شود پیشنهاد می‌کنیم هزینه ثبت روزنامه و هزینه اخذ شناسه ملی از احزاب اخذ نشود، چون خود اینها هزینه گزافی را به احزاب تحمیل می‌کند.

وی درباره مکان تشکیل دفاتر احزاب هم گفت: صریحاً در قانون قید شده که این مکان‌ها تجاری یا اداری باشد البته تصریح نشده که مسکونی نباشدکه این هم باعث تحمیل هزینه‌های زیادی شده است اگر شرابط مناسب در برخی ساختمان‌ها برای ایجاد دفتر فراهم شود قطعاً در تشکیل دفاترحزبی مؤثر خواهد بود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *