صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کنکور، نظام آموزشی کشور را تحت شعاع قرار داده است

۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳:۴۶
کد خبر: ۳۷۵۲۰۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس با بیان اینکه به عنوان یک نماینده درباره کنکور به این نکته رسیده‌ام که «عدمش به ز وجود»، گفت: شرایط موجود در کنکور، نظام آموزشی کشور را تحت شعاع خود قرار داده است.

میرحمایت میرزاده نماینده مردم گرمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به بحث‌های اخیر درباره حذف کنکور و انحلال سازمان سنجش گفت: به اعتقاد بنده شرایط موجود در کنکور، نظام آموزشی کشور را تحت شعاع خود قرار داده است.

وی افزود: اگر سند تحول بنیادین آن طوری که می‌خواهیم اجرایی نشود و یا اینکه اگر فرزندان ما مهارت کافی در خلاقیت ندارند این موارد ناشی از این است که همه چیز تست و چهار سوال کنکور شده است و دیگر هیچ..

سخنگوی کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضل اشتغالزایی در کشور بیان داشت: معتقدم معضل اشتغالزایی در کشور ناشی از این است کسانی که می‌توانند پیش از کنکور به اشتغالزایی بپزدازند همه به امید کنکور و دانشگاه و کسب مدارج علمی اشتغال را کنار می‌گذارند تا اینکه براساس تحصیل خود به پست و مقام و میزی برسند لذا این مسئله باعث شده تا مشاغلی که به تولید، صنعت و کشاورزی مربوط است اصلا شغل به حساب نیاید و فرد با عشق و انگیزه وارد کار نمی‌شود.

میرزاده با اشاره به چرایی این مشکل بیان داشت: وقتی هدف دانشگاه باشد فرد پس از دانشگاه دیگر به مهندس و یا دکتر شدن فکر می‌کند البته باید گفت که کشور به این همه دکتر و مهندس نیاز ندارد و حتی این مسئله در دنیا هم بدین نحو نیست لذا همه این موارد ناشی از ساختار سیستم سازمان سنجش بوده که پیگیر کنکور است که افراد از اول ابتدایی به جای اینکه زندگی کنند و مهارت‌های زندگی را بیاموزند همه شب و روز  خود و خانواده‌شان با استرس برای قبولی در کنکور می‌گذرد و باید گفت که مشابه این رویکرد در جهان وجود ندارد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: همگی این موارد باعث شده تا بنده هم به عنوان یک نماینده بر این نکته برسم که «عدمش به ز وجود» اصلا کنکور نباشد بهتر است و ما باید طرحی نو در اندازیم به شیوه‌ای که از اول ابتدایی دانش آموزان زندگی کنند و بر اساس مهارتهایشان تربیت شوند. بنابراین بنده فکر می‌کنم که در مجلس هم خیلی از نمایندگان موافق بازنگری در موضوع کنکور هستند.

وی در پاسخ به اینکه آیا درحال حاضر جایگزین مناسبی پیرامون حذف کنکور در کشور وجود دارد یا خیر؟ گفت: وجود کنکور بدین شیوه نظام آموزشی را تحت شعاع خود قرار داده است بنابراین اول باید بپذیریم که این ره که می‌رویم به گورستان است، اما در زمینه موارد جایگزین، می‌توان صاحب نظران دور هم جمع شوند و روی راهکار‌های مختلف بحث کنند و در این زمینه می‌توان به توافقی رسید، اما مهم این است که اول بپذیریم که این روش غلط است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *