صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه از وسایل گرمایشی در فصل سرما استفاده کنیم؟

۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱:۲۶
کد خبر: ۳۷۵۰۱۵
وسایل گازسوز همانند سایر وسایل مشابه جهت روشن شدن و سوختن مناسب نیاز به هوا دارند و تنها راه ارتباطی آنها با فضای خارج از ساختمان از طریق دودکش می باشد.
به گزارش گروه فضای مجازی ، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی در این باره اظهار داشت: با شروع شدن فصل سرما افراد برای گرم کردن محیط خانه خود از وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند؛ لذا اگر یک مقدار بی احتیاطی صورت گیرد عواقب جبران ناپذیری بدنبال خواهد داشت. از این رو رعایت نکات ایمنی ضروری است، البته امیدوارم در این روز‌ها شاهد اتفاقاتی بر اثر گاز گرفتگی نباشیم.

وی به مهمترین نکات برای راه اندازی وسایل گرمایشی اشاره کرد وگفت:نصب صحیح شیلنگ بخاری و دودکش‌ها در بالا بردن ایمنی بخاری‌ها تاثیر بسزایی دارد. البته فراموش نشود که دو نوع دودکش وجود دارد. یک مورد که در داخل ساختمان و دیوار‌ها کار گذشته می‌شوند. در این مورد در ساختمان‌های پنج و یا شش طبقه باید به ازای هر وسایل گاز سوز و گرمایشی یک خروجی دودکش از جنس سیمانی و بدون شکستگی تعبیه شده باشد.

ملکی در ادامه تاکید کرد: تمام دودکش‌های وسایل گازسوز بایستی حتماً مجهز به بخش عمودی وکلاهک H. باشند. البته این به وجدان سازندگان ساختمان نیز برمی گردد امیدوارم سازندگان ساختمان کم کاری نکنند.

وی در ادامه گفت: اغلب ما شاهد بودیم که در ساختمان از لوله‌های پلیکا به جای لوله‌های سیمانی استفاده کرده اند. حتی با خود آجر ساختمانی یک مسیری را باز کردند که به اصطلاح داک می‌گویند، که براثر ترک در ساختمان ما شاهد ورود گاز به داخل ساختمان بوده ایم.

سخنگوی سازمان آتش نشانی در خصوص دودکش‌های داخل منازل اظهار داشت: دودکش‌های داخل منازل هم بهتر است از نوع دودکش‌های ورق ضد زنگ (گالوانیزه) و نسبتاً ضخیم باشد؛ و از دودکش‌هایی مانند دودکش‌های فنری، آکاردئونی آلومینیومی نباید استفاده شود.

وی در ادامه گفت: باید دقت کنیم که لوله‌های دودکش، حتی زمانی که بخاری روی شمع است باید گرما داشته باشد. اگر لوله‌ها سرد بود نشانه این است که دود بخاری به خارج از ساختمان نمی‌رود. حتماً این نکته را در نظر بگیریم که با وجود فصل سرما که تمام نقاط خانه را می‌پوشانیم یک جا را برای گردش هوا باز بگذاریم.

ملکی در خصوص زلزله کرمانشاه که در چادر‌ها از وسایل گرمایشی استفاده می‌کنند گفت: به دلیل این که خود چادر منبع اشتعال است. اگر از بخار‌های برقی استفاده می‌کنند مواظب سیم برق آن باشند. حتماً کابل روکش دار باشد و بخاری را به دیوار‌های چادر نچسبانند. از لامپ‌های کم مصرف استفاده کنند که حرارت کمتری دارد. اگر از وسایل نفتی استفاده می‌کنند برای پر کردن مخزن حتما بخاری را خاموش و در بیرون چادر پر کنند. توجه کنید که مخزن سوراخ نباشد و زیر این گونه بخاری‌ها از سینی استفاده کنند تا از سطح کف چادر فاصله داشته باشد. همچنین لازم است بخاری‌ها را در وسط چادر نگذارند، و در یک گوشه‌ای که رفت و آمد کمتر است قرار داده شود.
 
منبع:جام جم
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *