بیماران دیابتی هم میتوانند قند بخورند!
عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران با استخراج پلی کارید داروئی اینولین از گیاه هلیان توس توبره سوس موفق به تولید قند گیاهی شد که نه تنها برای بیماران دیابتی ضرر ندارد بلکه باعث بهبود وضعیت آنها میشود.
وی خاطر نشان کرد: این طرح در ایران به ثبت رسیده است و مقدمات کار برای تولید فراهم شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران با اعلام اینکه این طرح برای اولین بارد در کشور تولید شده است، خاطر نشان کرد: گیاهی که از آن قند گرفته میشود بومی کشور بوده و حدود صد سال در ایران کشت در حال کشت است.
وی با اعلام اینکه استفاده از این قند میزان قند خون بیماران دیابتی را کاهش میدهد، گفت: نقش درمان کننده این گیاه داوریی بسیار زیاد است و با تولید انبوه این گیاه زمینه جلوگیری ارز و مهمتر از همه امید درمان در بیماران دیابتی به شدت افزایش مییابد.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: فرد سالم با مصرف این قند دیابت نمیگیرد و از قند این گیاه میتوان در صنایع غذایی، تولید کمپوتها، نوشابه و صنایع لبنی و ماکارونی استفاده کرد.
اطاقوری یادآور شد: مواد موجود در این گیاه اینولیون بوده و جذب کلیه نمیشود و برای بدن مضر نیست.
وی با اعلام اینکه هلیان توس توبره سوس در سطح استان مازندران قابل کشت است، گفت: نمونه تولید شده این گیاه در بیماران دیابتی پاسخ داده و ارتباط با انجمن دیابت ایران هم برقرار شده است.
وی در پایان خواستار همکاری گسترده متولیان استان مازندران برای تولید این محصول در کشور شد.
منبع:خبرگزاری علم و فناوری
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *