برای حفظ سلامت قلب پنیر مصرف کنید
این یافتههای جدید بر اساس بررسی روی نتایج ۱۵ تحقیق به دست آمده که تاثیرات مصرف پنیر روی بیماریهای قلبی-عروقی را مورد مطالعه قرار داده است.
درحالیکه پنیر حاوی مواد مغذی و مفید برای سلامتی همچون کلسیم، ویتامینهای A و B-۱۲ است، منبع غنی از چربیهای اشباع شده به حساب میآید که سطح کلسترول را افزایش میدهد و میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. هرچند در این بررسی جدید آمده است این محصول لبنی پر مصرف میتواند خلاف این تاثیر را بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.
در این بررسی تاثیر مصرف پنیر در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و سکته مغزی مورد مطالعه قرار گرفت. یافتهها حاکی از آن است افرادی که به طور مرتب پنیر مصرف میکنند بیش از ۱۸ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماریهای قلبی-عروقی شوند همچنین احتمال ابتلا به سکته مغزی در آنان نسبت به افرادی که میزان کمی پنیر مصرف میکنند ۱۰ درصد کمتر است.
بر اساس مدیکال نیوز تودی، محققان چینی همچنین اظهار کردند: این تاثیر مصرف پنیر در میان افرادی که در طول روز حدود ۴۰ گرم از این محصول لبنی مصرف میکنند، بیشتر است.
منبع:ایسنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.