راههای طبیعی درمان سینوزیت را بشناسید
متخصص طب سنتی با اشاره به راههای طبیعی درمان سینوزیت، گفت: استفاده از بخور و دود دادن عنبر نسارا دو راهکار درمان سنتی این بیماری است.
وی با بیان اینکه انواع بخورها از مهمترین روشهای درمانی سینوزیت هستند به طوری که بسیاری از سینوزیتها با انجام این روش به تنهایی درمان میشود، افزود: عمل اصلی بخور باز کردن مجاری سینوسها، شل کردن ترشحات آنها و در نتیجه تسهیل خروج آن از حلق است.
متخصص طب سنتی در مورد روش انجام بخور گفت: مقداری آب را به همراه ماده بخور باید در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا جوش آید. در این حالت با فاصله مناسبی سر را روی بخار گرفته و آن را استنشاق کنید یا آنکه پس از جوش آمدن کامل محلول آن را روی زمین گذاشته و روی سر خود را با ملحفهای پوشانده و سر را روی ظرف بخور بگیرید همچنین لازم است این کار را حداقل ۱۰ دقیقه انجام دهید تا کاملاً عرق کنید.
وی اضافه کرد: در صورتی که تمایل دارید از دستگاه بخور استفاده کنید باید داروی موردنظر را در آب جوشانده و عصاره صاف شده آن را داخل دستگاه بریزید.
متخصص طب سنتی ادامه داد: بابونه، تخم گشنیز، برگ اوکالیپتوس، آویشن، پونه، اسطوخودوس و ... را میتوان به عنوان دارو هنگام بخور در دستگاه بخور استفاده کرد.
به گفته اسلامیپور بخور سرکه مخلوط با آب در افراد صفراوی یا دمویمزاج تأثیر خوبی در درمان سینوزیت دارد. البته این نوع بخور نباید در افراد بلغمیمزاج مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از روغنها با نفوذ به داخل سینوسها مجاری آنها را باز میکنند و سبب خروج ترشحات از راه بینی یا حلق میشوند، گفت: روغن سیاه دانه، کنجد و زیتون تصفیه نشده در این زمینه اثر درمانی مؤثری دارد.
متخصص طب سنتی اضافه کرد: برای استفاده از روغنها آنها را در قطرهچکان بریزید و هر شب در یک طرف بینی دو قطره از آنها را بچکانید البته باید توجه داشت که هر شب فقط یک طرف بینی دارو ریخته شود. این روش به صورت پیوسته قابل استفاده است و در صورت نیاز پس از یک هفته، مجدد میتوان دوباره از این روش استفاده کرد.
اسلامیپور در رابطه با استفاده از داروهای خوراکی گفت: بسیاری از داروها به علت خاصیت ضدویروس و ضدباکتری که در آنها وجود دارد علاوه بر کاهش التهاب و عفونت سینوسها ترشحات آنها را نیز کم میکند این گروه از داروها شامل آویشن، پونه و نعنا بوده که به صورت دمکرده یا عرقیات قابل استفاده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین میتوان روغن زیتون تصفیه نشده، بادام تلخ و سیاه دانه را روی سینوسها به ویژه در بیمارانی که حساسیت زیادی به سرما دارند مالید. این روش علاوه بر اینکه خروج ترشحات از بینی و حلق را راحتتر میکند، در درمان سینوزیت نیز مؤثر است.
متخصص طب سنتی افزود: استفاده از روش دود دادن یا تدخین نیز یکی دیگر از راههای مناسب درمان سینوزیت بوده که یکی از بهترین داروها در این زمینه دود دادن عنبرنسارا است.
منبع:فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *