صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح کاردکس الکترونیکی باعث ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری است

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۳:۰۱
کد خبر: ۳۷۳۹۲۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه طرح کاردکس الکترونیکی پرستاری، باعث ارتقای کیفیت مراقبت‌های پرستاری می‌شود، گفت: در این طرح، دقت عمل پرستاران افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش گروه جامعه ، مهدی درخشان اظهار داشت: هدف اصلی استفاده از کاردکس پرستاری، ایجاد دقت و سرعت در مراقبت‌های بهداشتی- درمانی، به حداقل رساندن اشتباهات احتمالی و ابزار ثبت و اجرای دارو‌ها است و این طرح در حال حاضر در تمامی بیمارستان‌های کشور به صورت مستند کاغذی و دست نویس تهیه و اجرا می‌شود.

درخشان تصریح کرد: با توجه به اینکه در هیچ یک از مراکز دانشگاهی و خصوصی، اقدامی در زمینه الکترونیکی شدن کاردکس پرستاری صورت نگرفته است، اجرای این برنامه در سازمان تامین اجتماعی، اقدامی بدیع در خصوص الکترونیکی شدن کامل پرونده بیمار به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: در این برنامه تمام اقدامات دارویی، سرم‌ها، مشاوره‌ها، تصویربرداری‌ها، آزمایش‌ها، توجهات، پیگیری‌ها و طرح‌های مراقبت پرستاری از پرونده فیزیکی بیمار به بخش کاردکس پرستاری پرونده الکترونیکی آن منتقل می‌شود.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه جلوگیری از دوباره کاری‌های روش سنتی مزیت مهم اجرای این طرح است، گفت: تسهیل در برنامه‌ریزی مراقبت‌های پرستاری از طریق انتخاب تشخیص‌های پرستاری، ارائه مراقبت‌های پیشنهادی به پرستاران به ازای هر بیمار و ثبت اثربخشی مراقبت‌های ارائه شده، از ویژگی‌های منحصر به فرد این نرم‌افزار است. همچنین این نرم‌افزار امکان بایگانی الکترونیکی کاردکس پرستاری و ارائه پرینت کاردکس در نظر گرفته شده را دارد.

درخشان گفت: در تدوین این برنامه بر اساس استاندارد‌های وزارت بهداشت، تمام دستورات دارویی، سرم ها، مشاوره و اقدامات پاراکلینیکی، پس از کنترل دستورات پزشک، در پرونده بیمار به قسمت کاردکس الکترونیکی پرستاری منعکس و ثبت می‌شود.

وی افزود: این طرح، به صورت پایلوت در بیمارستان‌های تامین اجتماعی پیامبراعظم (ص) کرمان و امیرالمومنین (ع) اهواز آغاز شد و نمونه نهایی آن در آبان ماه جاری، در بیمارستان آتیه همدان نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.

درخشان تصریح کرد: طرح کاردکس الکترونیکی پرستاری تا پایان سالجاری در تمامی مراکز بستری تابعه نصب و راه اندازی خواهد شد. 

 



نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
این کارها باید توسط پرستار انجام شود که با کمبود کادر پرستاری فعلی در بیمارستانها، فقط کیفیت رسیدگی بالینی کم میشود
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *