صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیوه جالب اعتراض مردم ایالت یوتای آمریکا به سفر ترامپ+ تصاویر

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲:۲۹
کد خبر: ۳۷۳۷۶۰
در آستانه سفر دونالد ترامپ به یوتای آمریکا، مردم این ایالت به شیوه‌ای جالب اعتراض خود را به رئیس‌جمهور آمریکا نشان دادند.

به گزارش گروه فضای مجازی و به نقل از نشریه هیل، یک روز مانده به سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به ایالت یوتا، بیش از صد نفر از مردم این ایالت به ورود وی اعتراض کردند.

113 معترض به ورود دونالد ترامپ به ایالت یوتا با لباسهای سفید بر روی چمن های ساختمان «کاپیتول ایالت یوتا» دراز کشیدند تا این پیام را برای رئیس‌جمهورشان بفرستند: «به خانه ات برگرد ترامپ».

آنها همچنین با دراز کشیدن روی چمن ها، جمله «ترامپ بی ارزش» را نیز به تصویر کشیدند.

یکی از افرادی که در این اعتراض نمادین شرکت کرد، گفت: ما کسی را نداریم که صدایمان را منعکس کند. درست است؟ مشکل ما اینجاست. زمانی که ما هیچ راهی نداشته باشیم از این روش استفاده می کنیم تا شاید صدای ما شنیده شود.

ترامپ قصد دارد بخش هایی از دو منطقه حفاظت شده در ایالت یوتا را از حفاظت خارج کند. اورین هیچ، سناتور ایالت یوتا در سنای آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که ترامپ در یک تماس تلفنی با وی این مسئله را بیان کرده است.

راین زینکی، وزیر کشور آمریکا نخستین بار کاهش بخش های محافظت شده یوتا را به منظور ایجاد زمین هایی برای حفاری های نفتی و معدن کاری به رئیس جمهور پیشنهاد کرده بود.

او قرار است امروز (دوشنبه) برای اعلام جزئیات برنامه خود برای کاهش دو منطقه محافظت شده «بیرز ایرز» و «گراند استیرکیس اسکالانت» به یوتا سفر کند.

باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا سال گذشته در هفته های آخر حضورش در کاخ سفید، زمین 1.35 میلیون هکتاری «بیرز ایرز» را به مناطق محافظت شده آمریکا اضافه کرد. این منطقه شامل صخره های سنگی، خانه های قدیمی و بخشهایی است که برای سرخپوستان مقدس است.

با وجود اینکه رؤسای جمهوری آمریکا می توانند مناطق حفاظت شده ای را اضافه کنند، تاکنون هیچ رئیس جمهوری منطقه حفاظت شده را خارج نکرده است. اگر ترامپ این کار را انجام دهد، نخستین رئیس جمهوری خواهد بود که از وسعت یک منطقه حفاظت شده کاسته است.

پیش از این دانشمندان زیادی درباره تصمیم ترامپ برای کاهش منطقه حفاظت شده ابراز نگرانی کرده و گفته اند که این اقدام و آغاز عملیات حفاری در آن می تواند در روند فعالیت باستان شناسان برای یافتن آثار باستانی و فسیل مشکلاتی را ایجاد کند.

ترامپ تاکنون بسیاری از میراث دوره باراک اوباما را نابود کرده است. وی تاکنون قانون بهداشتی اوباماکر را لغو کرده و توافق هسته ای ایران را هم تأیید نکرده است. او حتی به نام رشته کوهی که باراک اوباما تغییر داده بود هم رحم نکرد و قصد داشت نام آن را هم تغییر دهد!

 

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *