صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آموزش و پرورش آسیب‌های اجتماعی را برای دانش آموزان تبیین کند

۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱:۵۵
کد خبر: ۳۷۳۴۲۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: آموزش و پرورش باید برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی نسل نوجوان را از خطرات آن آگاه کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت الاسلام نورالله قدرتی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بی توجهی به کودکان و نوجوانان در معرض آسیب‌های اجتماعی سبب می‌شود تا مشکلات و آسیب این معضلات در جامعه دوچندان شود.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با بیان اینکه آموزش و پرورش نقش اصلی و بسزایی در تربیت دانش آموزان دارد، افزود: این نهاد فرهنگ‌ساز و بزرگ می‌تواند از کاهش این آسیب‌ها جلوگیری کرده و استفاده از معلمان در تبیین ارزش‌ها و و گوشزد کردن خطرات آسیب‌های اجتماعی امری ضروری است.

قدرتی تصریح کرد: اگر نسبت به این معضل بزرگ بی توجهی کنیم آینده کشور و مردم به خطر می‌افتد، زیرا سرمایه گذاری در حوزه نوجوانان و جوانان می‌تواند آینده کشور را در جهت موفقیت‌های روز افزون پیش ببرد و تنها آموزش و پرورش می‌تواند این سرمایه‌های کشور را شکل دهد.

وی با اشاره به مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی که نیاز جدی به مقابله دارد، عنوان کرد: در حال حاضر آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و حاشیه نشینی از مهم‌ترین آسیب‌ها هستند که باید بیش از بقیه به آن توجه شود.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس بیان کرد: هدف از ایجاد این طرح تربیت نسل رشد یافته با فرهنگ و پیشگیری از آسیب‌های رفتاری است و باید با همکاری نهاد‌ها و دستگاه‌های دولتی اجرا شود.

قدرتی با اشاره به افزایش آمار طلاق در کشور و همچنین استان قزوین خاطر نشان کرد: متاسفانه در استان قزوین این آمار در سال گذشته چهار هزار مورد ثبت شده که نسبت به سال‌های قبل افزایش قابل توجهی داشته و نگران کننده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰۰ هزار پرونده ورودی به دادگاه‌های قزوین را داشته‌ایم خاطرنشان کرد: کاهش پرونده‌های ورودی دستگاه قضا باید با کمک دستگاه‌های فرهنگی انجام گیرد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین تاکید کرد: موضوع پیشگیری از جرایم باید با کمک دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی از جمله آموزش و پرورش جدی گرفته شود، زیرا کاهش جرم و جمعیت کیفری، کم شدن زمان اطاله دادرسی و ورودی پرونده‌ها با اجرای جدی سیاست‌های پیشگیری از جرم محقق می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *