دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش رونمایی شد/ بازیگر مشهور، جاسوس موساد از آب درآمد/ هفته آینده ابرماه را در آسمان ببینید
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش رونمایی شد، بازیگر مشهور، جاسوس موساد از آب درآمد، هفته آینده ابرماه را در آسمان ببینید و ... را در بسته اخبار برگزیده میزان بخوانید.
دلار گران شد
میزان: ارزش 39 ارز بین بانکی در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که ارزش 22 ارز روند صعودی به خود گرفت و قیمت دلار نیز افزایش یافت.
دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش رونمایی شد
تسنیم: صبح امروز و با حضور امیر دادرس جانشین فرمانده کل ارتش و امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از 9 دستاورد جدید نیروی دریایی ارتش که بههمت متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است رونمایی شد. این دستاوردها شامل سامانه آزمایشگر اژدرهای سبک زیرسطحی، اتوپایلوت دیجیتال، سوخت بومی موتور احتراقی اژدرها، قایق بدون سرنشین با قابلیت کنترل از راه دور، بزرگترین ناو آموزشی غرب آسیا، پوششهای نانویی، آزمایشگر موشک رعد، خودروی مکران و شبیهساز بازی جنگ است.
بازیگر مشهور، جاسوس موساد از آب درآمد
جام جم: روز گذشته چند سینماگر لبنانی از جمله «زیاد احمد عیتانی» به اتهام جاسوسی برای موساد دستگیر شدند درباره اتهام عیتانی جزئیاتی منتشر شد که این سینماگر با دختری به نام «کولت ویانفی» در ارتباط بوده و این دختر او را فریب داده است. اما امروز روزنامه اللواء چاپ بیروت در گزارشی مفصل به ابعاد این جاسوسی و دستگیری پرداخت و برای نخستین بار مدعی شد که گال گادوت بازیگر مشهور اسرائیلی همان کولت ویانفی است که برای موساد کار می کند.
جاسازی تریاک در کباب پز
مشرق: ماموران گمرک موفق شدند از داخل لوله های یک دستگاه کباب پز تریاک کشف کنند .
کشف آثار دوره مادها در همدان
مهر: در راستای اجرای طرح پیاده راهسازی که شهرداری شهر همدان مجری آن است، این شهرداری قصد داشت تا در مرکز میدان امام خمینی یک فواره آب بزرگ ایجاد کند به همین دلیل برای این طرح گودبرداری انجام داد. ما هم از این فرصت استفاده کرده و ترانشه ای را در بخش از میدان ایجاد کردیم تا وضعیت آثار تاریخی را در مرکز شهر همدان هم بررسی کنیم چون به غیر از هگمتانه در جای دیگری از شهر همدان نتوانسته بودیم کاوش انجام دهیم. مسئول کاوش در میدان امام همدان می گوید که متوجه شدیم که در خیابان کشی های بعد از سال ۱۳۱۰ آثار دوران اسلامی و اواخر دوره تاریخی از بین رفته است و در آن زمان هر ساله بخشی از آثار را تخریب و پی سازی های جدیدی را انجام می دادند به همین دلیل لایه های دوران اسلامی از بین رفته بود. اما با این تراشه به آثاری از دوره تاریخی ساسانی برخوردیم. سفالینه های دوره ساسانی را داشتیم و کار را ادامه دادیم و به دو تابوت سفالی اشکانی برخورد کردیم که نمونه های مشابه ان را در اطراف همدان هم به دست آورده بودیم. متاسفانه این دو تابوت در همان ساخت و سازهای اوائل دوران پهلوی آسیب زیادی دیده بودند. کاوش را ادامه دادیم و برای اولین بار در شهر همدان و کاوش های علمی باستان شناسی به آثاری متعلق به قبل از دوره اشکانی یعنی دوره سلوکی برخورد کردیم. متوجه شدیم که نه تنها آثاری برای دوره سلوکی بلکه شواهدی از دوران مادها نیز در این قسمت از شهر پیدا شد. نمونه سفالهای شاخصی که در دوران ماد ساخته میشد کاسه های زورقی شکل که در تپه حسنلو و نوشیجان داشتیم نیز به دست آوردیم.
هفته آینده ابرماه را در آسمان ببینید
ایندپندنت: در ۱۲ آذر (سوم دسامبر) ابر ماه امسال در آسمان ظاهر می شود. این ابر ماه کمی نزدیک تر از حد معمول به نظرخواهد رسید. طی این رویداد در برخی از نقاط جهان ممکن است تعدادی از ستاره ها در سایه آن قرار بگیرند. به عنوان مثال ستاره Aldebaranدر سایه ابرماه قرار می گیرد که این رویداد در آسیا قابل رویت خواهد بود. هرچند ابرماه امسال از ۱۲ آذر آغاز می شود اما فاصله آن تا زمین صبح روز بعد به کمترین میزان خواهد رسید. فاصله ماه تا زمین به طور معمول ۳۸۳۰۲۲ کیلومتر است. اما از آنجا که مدار آن یک دایره کامل نیست بنابراین گاهی اوقات بسیار به زمین نزدیک می شود به طوریکه فاصله آن تا زمین به ۳۵۷۴۹۰ کیلومتر می رسد.
ایران به دنبال کشف طلای خاکستری
ایسنا: در جهان بیش از ۸۰ درصد پساب های تولیدی توسط جامعه بدون تصفیه و استفاده مجدد به اکوسیستم برمی گردند. در حال حاضر اکثر شهرهای کشورهای در حال توسعه از زیرساخت و منابع مناسبی برای مدیریت پسابها با روشی موثر و پایدار برخوردار نیستند. فرصت های بهره برداری از پساب ها به عنوان یک منبع، بسیار زیاد است. پساب های مدیریت شده سالم، منبعی مقرون به صرفه و پایدار آب و انرژی، مواد مغذی و سایر مواد بازیافتنی است. هزینههای مدیریت پساب تا حد زیادی به واسطه منافع آن در زمینه سلامت انسان ها، توسعه اقتصادی و پایداری زیست محیطی و نیز ایجاد فرصت های شغلی جدید و ایجاد مشاغل سبز بیشتر، سنگین تر میشود. آب باید در هر یک از بخش های چرخه آب به منظور استفاده از پساب تصفیه شده و برگشت نهایی آن به محیط زیست، آماده شدن برای برداشت آب و شروع مجدد چرخه آب، به دقت مدیریت شود. اگر چه مدیریت پساب ها به طور جدی مورد غفلت قرار گرفته اما پساب ها نیز به طور برجسته به عنوان یک منبع مقرون به صرفه و پایدار آب، انرژی، مواد مغذی و سایر مواد بازیافتنی مورد غفلت قرار گرفته اند. بنابراین باید به پسابها به عنوان یک منبع به جای یک بار دور انداخته شده، نگاه شود. در همین راستا ایران سعی دارد با توسعه استفاده از پساب وضعیت منابع آبی خود را سروسامان دهد؛ تاجایی که طبق گفته های معاون وزیر نیرو بزرگترین پروژه بازیافت در مشهد مقدس آغاز شده و در حال مطالعه است و برای اینکه از تجربه همه دنیا استفاده کنیم، با همکاری آلمانی ها مطالعات این طرح را پیش می بریم که با آب کشاورزی جایگزین کنیم؛ البته از آنجا که پساب ها همیشه منطبق با زمان آبیاری نیست، بخشی نیز باید به سفره های زیرزمینی تغذیه کنیم.