امنیت ایران، وامدار تفکر بسیجی است
یکی از ویژگیهای انقلاب اسلامی ایران که آن را از سایر خیزشهای مردمی در سراسر دنیا متمایز میکند، مشارکت گسترده مردم در تمام مراحل از تشکیل ارکان جمهوری اسلامی تا حفظ امنیت و پاسداری از ارکان نظام تاکنون است.
ازآنجاکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «ملتهای مسلمان، عمق استراتژیک نظام جمهوری اسلامیاند»، مأموریت بسیج در کشورهای مسلمان و بهخصوص ملتهای رنجدیده از ظلم تروریسم و حکومتهای قرونوسطایی، ایجاد حلقه واسط بین نظام اسلامی و عمق راهبردی کشورمان در جهان اسلام تعریفشده است. از سوی دیگر، خصوصیات بسیج مستضعفین ایران اسلامی از این منظر که دربرگیرنده و شامل همه خصوصیات فردی، سازمانی، مهارتهای علمی، نظامی و عقیدتی است، فوقالعاده برای توطئهگران نظام سلطه نگرانکننده است، زیرا هر یک از این ویژگیها بهتنهایی میتواند به برگ برندهای برای پیروزی بدل شود. این در حالی است که مجموعه بسیج مردمی ایران از همه آنها بهطور همزمان و در حد اعلای خود برخوردار است، درنتیجه میتوان به عمق کینهتوزی غرب و ایادی مرتجعش در منطقه از هر گروه و سازمانی که از بسیج الگو گرفته باشد پی برد.
۲. تأملی در تحولات غرب آسیا طی دهه گذشته، زوایای گوناگون کارآمدی این راهبرد انقلاب اسلامی را آشکار میسازد. درست وقتیکه جریان ارتجاع وابسته بهنظام سلطه نرد عشق با صهیونیسم میباخت، گروههای مقاومت با الهام گرفتن از گفتمان انقلاب اسلامی، چنان به بالندگی رسیدند که در عرصه رویارویی با دشمن، به حریفی سرسخت بدل شده و هیمنه صهیونیسم را به زیر کشیدند.
اما خطای استراتژیک بدخواهان منطقه و اجماع آنها برای حمایت از تروریسم تکفیری که نقطه کانونی آن، هدف قرار دادن ایران اسلامی بود، باعث شد که سرعت تشکیل سازمانی پرافتخار به نام «بسیج جهانی اسلام» مضاعف شده و اکنون در نقطهای ایستادهایم که الگوی جهانی بسیج با هویت و جوهره دینی درغرب آسیا خواب راحت را از چشمان جبهه غربی، عبری، عربی ربوده است. لشکرهای مردمی فاطمیون، زینبیون، حزبالله لبنان، نجبا، عصائب اهل الحق، حشدالشعبی، سازمان بدر، حزبالله سوریه، انصارالله یمن و جریان شیخ زکزاکی نمادهای بسیج جهانی اسلام هستند که در کوران فتنهها از دل امت اسلامی و بهصورت داوطلبانه شکل گرفتند، منهاج پایداری را برگزیدند و چنان به بالندگی رسیدند که دشمن از آنها بهعنوان «عوامل جنگ نیابتی ایران» نام میبرد.
در این میان، بسیج مردمی عراق (حشدالشعبی) در کنار حزبالله لبنان که دو بازوی قدرتمند جبهه مقاومت هستند، هدف بیشترین حملات و هجمهها قرار دارند، چراکه پس از سقوط موصل و اشغال بخشهای وسیعی از عراق، حشدالشعبی بهفرمان مرجعیت و با حضور همه اقوام و طوایف، کمر داعش را شکست. این نیرو از حدود ۴۰ گروه مختلف تشکیلشده که بسیاری از این گروهها قبلاً بهطور مستقل در عراق و بهخصوص علیه نیروهای ائتلاف فعالیت داشتهاند، ولی رمز پیروزی فعلی آنها در الگوگیری از سبک و سیاق بسیج انقلاب اسلامی نهفته است.
۳. اگر بخواهیم مقایسهای تطبیقی داشته باشیم، درمییابیم که بسیج مردمی عراق با بسیج مستضعفین کشورمان قرابتهای بسیاری دارد. بسیج بهفرمان امام راحل (ره) و مرجعی عالیقدر در زمان حمله ناجوانمردانه صدام تشکیل شد و حشدالشعبی نیز با فتوای آیتالله سیستانی در بزنگاه هجوم تکفیریها شکل گرفت. بسیج همیشه گوشبهفرمان ولایتفقیه است و نیروها و فرماندهان بسیج مردمی عراق نیز خود را پیرو و مطیع اوامر رهبر معظم انقلاب میدانند. انتشار تصاویر نیروهای حشدالشعبی که عکس رهبر معظم انقلاب را به همراه دارند و حضور سردار پرافتخار اسلام، «حاج قاسم سلیمانی» در میدانهای نبرد علیه تفکیریها، این پیام را به بدخواهانی که خواستار عدم تکثیر این شجره طیبه هستند مخابره میکند که حشدالشعبی از صدر تا ذیل، تابع فرامین مرجعیت و، ولی فقیه است.
رزمندگان بسیجی در دفاع مقدس، با کمترین خسارات و با محدودیتهایی که در زمینه تسلیحات داشتند، پوزه جبهه بینالمللی که پشت سر صدام صف بسته بودند را به خاک مالیدند و حشدالشعبی هم با پیروی از همین روش عملیاتی و با بهرهگیری از کمکهای مستشاری فرماندهان بسیجی ایران اسلامی، تروریستهای موردحمایت آمریکا و ارتجاع منطقه را با کمترین میزان تخریب میدانی، به زبالهدان تاریخ فرستادند. بهعنوان نمونه، مشارکت آمریکا در عملیات بازپسگیری شهر «الرمادی» چنان مخرب بود که حتی رزمندگان عراقی، یک ساختمان سالم برای برافراشتن پرچم عراق نمییافتند درحالیکه حشدالشعبی در عملیات آزادسازی شهرهای «بیجی» و «تکریت» مشارکت داشت و تمامی خسارتهای واردشده به این شهرها، بیش از بیست درصد نبود. عداوت و خصومت عربستان و آمریکا و برخی عوامل ناآگاه و مغرض داخلی در عراق با حشدالشعبی، نشاندهنده درستی راهی است که این گروه مجاهد انتخاب کرده است؛ همچنان که در جنگ تحمیلی نیز بیشترین دشمنیهای نظام سلطه با نیروهای بسیجی صورت میگرفت و بعضی از مسئولان در اوایل جنگ، اعتقادی به بسیج نداشتند و تا توانستند، سنگ پیش پای نیروهای داوطلب مردمی انداختند.
بسیجیان در دوران دفاع مقدس، از هرگونه شهرتطلبی به دور بوده و درنهایت اخلاص و ایمان، فقط به وظیفه دفاع از کیان انقلاب اسلامی عمل میکردند و نیروهای مردمی عراق نیز با پیمودن همان راه، با توسل و توکل به خداوند، تنها به انجام تکلیف شرعی و ملی خود میاندیشند. قرابت فرهنگ جهاد و شهادت در فرماندهان ایرانی و عراقی آنچنان است که گویی آنها از یک خانواده، یک شهر و یک کشور هستند و صمیمیتی که در جلسات مشترک میان آنها دیده میشود، بیانگر این واقعیت غیرقابلانکار و کلید پیروزیهای خیرهکننده نیروهای مردمی عراق است.
دعا برای شهادت و آرزوی پیوستن به لقاءالله که امروز در بین نیروهای حشدالشعبی ساری و جاری است، از برکت مسلک بسیجیان بیادعایی است که با خون خود، اعتلای اسلام ناب محمدی را موجب شدند و به یمن رشادتهای آنان است که بسیج مردمی عراق، از مرگ درراه خدا واهمه ندارد و از همان ابتدا به پیروزی علیه وهابیت تکفیری ایمان داشت؛ و بالاخره باید گفت: آنچه جوانان مدافع حرم را از اقصی نقاط جهان اسلام برای دفاع از اسلام ناب محمدی در مقابل اسلام آمریکایی، شتابان به شام کشانده است، «فرهنگ و تفکر بسیجی» است که از دوران دفاع مقدس به یادگار مانده است.
اگر امروز ملت شریف ایران، پیروزی جبهه مقاومت را بر تکفیریها جشن میگیرند، بهخوبی واقفاند که امنیت حال حاضر کشورمان، وامدار تفکر بسیجی است و همین سازمان پرافتخار جهانی است که پرونده داعش و تکفیر را درغرب آسیا مختومه کرد؛ همچنان که باید چشمانتظار روزی بود که غده سرطانی صهیونیسم و هژمونی استکبار را محو و نابود کند.
منبع:روزنامه حمایت
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *