صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران بعد از ۴۰ سال

۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶:۲۴
کد خبر: ۳۷۱۹۷۲
چهار سوق بزرگ بازار تهران با همکاری پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه آخن آلمان مرمت می شود.

به گزارش گروه جامعه ، مهناز اشرفی، رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: طرح مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران در قالب تفاهم نامه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با دانشکده معماری دانشگاه آخن آلمان مبنی بر همکاری های این دو مرکز در زمینه های معماری، تاریخ معماری و مطالعات، مراحل پایانی اش را می گذراند.

وی افزود: این طرح از یکسال گذشته با برگزاری نشست های متعدد در خصوص انتخاب طرح، نوع انجام کار و زمان بندی و انجام مستند سازی، فتوگرامتری و ... و برگزاری جلسات سیاست گذاری، برداشت اطلاعات و ... آغاز شده بود.  

اشرفی تصریح کرد: کار اجرایی طرح مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران با همکاری هیأت ایرانی و آلمانی به مدت یک ماه در حال انجام است.

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: اعضای کارگاه مرمت را ۱۱ نفر شامل سه مرمتگر ایرانی از کاشان، تبریز و تهران و ۸ مرمتگر آلمانی تشکیل می دهند.

وی با اشاره به موقعیت خاص استقراری چهار سوق بزرگ تهران که در محله پر ازدحام و پر رفت و آمدی واقع شده است افزود: این طرح با توجه به تعاملاتی که با دستگاه های مختلف نظیر میراث فرهنگی تهران، شهرداری، آب و برق و ...داشته قابل اهمیت است.

اشرفی در ادامه با اشاره به اجرای طرح های باستان شناسی گسترده بین المللی در ایران بر خلاف طرح های مرمتی بین المللی تصریح کرد: در حوزه مرمت بافت و بناهای شهری کمتر تجربه های بین المللی داشته ایم.

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: یکی از سیاست های پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی -تاریخی برای همکاری های بین المللی تعریف طرح های مشترک با هیأت های خارجی برای آشنایی با روش های مستند سازی و فرآیند مرمت است تا بتوان با تبادل نظر و اطلاعات از تجربیات آنها استفاده کرد.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *