صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دغدغه پایتخت گردشگری جهان اسلام/ خطر در کمین گردشگران بندرعباس/ مزون‌داری شغلی پردرآمد در بجنورد؟!

۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳:۵۷
کد خبر: ۳۷۱۷۹۳
پرونده بزرگراه «کربلا» بسته می‌شود، خطر در کمین گردشگران بندرعباس، مزون‌داری شغلی پردرآمد در بجنورد و ... را در بسته خبری «در استان‌ها چه خبر» بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، پرونده بزرگراه «کربلا» بسته می‌شود، خطر در کمین گردشگران بندرعباس، مزون داری شغلی پردرآمد در بجنورد و ... را در بسته خبری «در استان ها چه خبر» بخوانید.

برگزاری همایش بین‌المللی «منجی موعود» در مسجد جمکران

تسنیم: همایش بین‌المللی منجی موعود با حضور آیت‌الله اعرافی و حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رحیمیان در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

 

 


جاده‌سازی در زیستگاه خرس سیاه آسیایی متوقف شد

مدیر‌کل محیط زیست استان کرمان با بیان اینکه بعضی‌ها به بهانه توسعه در حال تخریب محیط زیست و منافع خود هستند، می گوید که تخریب‌هایی که به بهانه جاده‌سازی در زیستگاه خرس سیاه آسیایی صورت گرفته بود را با دستور مقام قضایی متوقف کردیم. در توسعه پایدار بایستی هر گونه فعالیت با توجیه اقتصادی و محیط زیستی بوده و نباید با عملکرد خودمان، نظم اجتماعی و طبیعی را بر هم بزنیم و رو در روی مردم قرار گیریم. در این راستا مشارکت مردم از طریق سازمان‌های مردم نهاد که ماهیت آن‌ها مطالبه‌گری منطقی است، به‌عنوان دلسوزترین قشر از اهمیت ویژ‌ای برخوردار است.

پرونده بزرگراه «کربلا» سال آینده بسته می‌شود

ایسنا: معاون عمرانی استانداری کرمانشاه از اتمام پروژه «بزرگراه کربلا» تا پایان سال آینده خبر داد و گفت: تلاش بر این بود در استان کرمانشاه تا مرز خسروی مسیر به شکل بزرگراهی شود که در طول این سال‌ها قسمت‌هایی از کار انجام شده و در دهه اخیر تمرکز ویژه‌ای بر این پروژه صورت گرفت. مسیر بزرگراه کربلا در استان کرمانشاه 280 کیلومتر است؛ خوشبختانه این پروژه از مسیر کنگاور تا سرپل ذهاب تکمیل شده است. تنها در سال جاری 37 کیلومتر از پروژه در مسیر کرندغرب به سرپل ذهاب به بهره‌برداری رسید. کار پروژه در دو قطعه هشت کیلومتری و 16 کیلومتری در مسیر سرپل ذهاب به قصرشیرین باقی مانده است؛ در این دو قطعه دو پیمانکار فعال هستند و امیدواریم تا پایان سال به شرط تامین اعتبارات مناسب کار تمام شود. برای تکمیل این دو قطعه حدود 50 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است. با تکمیل این دو قطعه در سال آینده، پرونده بزرگراه کربلا بسته می‌شود و از کنگاور تا مرز خسروی به طور کامل بزرگراه خواهد بود.

مزون داری شغلی پردرآمد در بجنورد؟

راه اندازی مراسم ازدواج آنچنان که برای خانواده ها دردسر بزرگی به نام هزینه های سرسام آور را به ارمغان آورده از سوی دیگر به عده ای کمک می کند تا کسب و کارهایی بر پایه این مراسم راه اندازی کنند. به همین دلیل مزون لباس عروس یکی از مشاغل جذاب اما پر دغدغه است که در کشورمان از رونق و جایگاه ویژه ای برخوردار است اما زمانیکه به مزون های شهر بجنورد مراجعه می کنیم بسیاری از آن ها ابراز نارضایتی می کنند و حتی برخی از آن ها تصمیم به جمع کردن مزون های خود دارند. یکی از مزون داران بجنوردی می گوید که یکی از مشکلات عمده مزون داران این شهر را نبود تولیدی و یا مرکز فروش لباس های عروس در این شهر عنوان می کند. ما مجبور هستیم برای خرید لباس های عروس و یا وسایل تزئینی سفره های عقد و یا سایر موارد به تهران مراجعه کنیم. از سوی دیگر هزینه خرید یک دست لباس عروس بالاست و قیمت های متفاوتی دارد ممکن است که یک دست لباس با قیمت یک میلیون تومان فروش برسد و یا ممکن است یک دست لباس دیگر با قیمت هشت میلیون تومان خریداری شود. اگر به مزون های عروس این شهر سری بزنید متوجه می شوید که میان لباس های عروس و یا سفره های عقد موجود تفاوت چندانی وجود ندارد و این امر مشکل درآمدی مزون داران را دو چندان کرده است. بسیاری از افراد تصور می کنند که مزون داری کاری درآمد زاست اما در حقیقت اینطور نیست چراکه علاوه بر مشکلات مذکور، صاحب مزون مجبور است تا هزینه های دیگری را نیز بپردازد که یکی از آن ها شست و شوی لباس ها بعد از هر بار استفاده، تعمیر لباس ها و جایگزین کردن وسایل آسیب دیده بر روی سفره است. مزون داران مجبور هستند با توجه به اینکه مدل های لباس عروس همیشه در حال تغییر هستند و مشتریان به دنبال اجاره کردن لباس با مدل های روز هستند، سالی دو یا سه مرتبه لباس جدید خریداری کنند که آن هزینه زیادی را متحمل می کند.

دغدغه‌ پایتخت گردشگری جهان اسلام/ گدایان وارداتی در زیرپوست «شهر بدون‌ گدا»

مهر: سال‌هاست تبریز به شهر بدون گدا معروف است. اما گدایان وارداتی از داخل و خارج کشور با بی‌توجهی به این شهرت پا در تبریز گذاشته‌اند. برای آن‌ها همین که تبریزی‌ها دست به جیب باشند کافیست. «اکنون صدای تکدی غریبه‌ها در قریب‌ترین نقطه‌های شهر به گوش می رسد». برخی می گویند تبریز شهر بدون گداست و باید این عنوان همچنان برای این شهر حفظ شود و نگذاریم برخی متکدی‌گران وارداتی از مناطق دیگر روی صفت این شهر مانور بدهند. استاندار سابق آذربایجان شرقی بارها در جلسات مختلف به مسئولان استانی و شهری نسبت به گداهای وارداتی هشدار داده بود: «متکدیان وارداتی به اعتبار «تبریز شهر بدون گدا» خدشه وارد می‌کنند.». و آنطور که قدم زدن در کوچه پس کوچه‌های تبریز و مقایسه‌ای کوچک با تهران و سایر کلانشهرهای ایران نشان می‌دهد، تبریز شهر بدون گداست. اما حتی این مقایسه دلیل نمی‌شود ما بتوانیم چشم‌مان را به تعداد معدودی از گداهای وارداتی که عموما اهل این منطقه نیستند ببندیم. بعد از ۳۰ روز، تبریز پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی می‌شود. در این رویداد گردشگری بزرگ تبریز نمونه‌ای از شهرهای اسلامی خواهد بود. در اواخر سال پیش که تعداد متکدیان وارداتی در تبریز به صورت محسوسی در شهر افزایش یافت، مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی گفت که زمانی که گزارشی از سوی مردم به پلیس ارائه شود، این متکدیان جمع آوری می‌شوند و ظهور این متکدیان در تبریز به دلیل نزدیک بودن به نوروز است. این متکدیان نیز به زودی جمع‌آوری و به کشورهای خود بازگردانده می‌شوند. نوروز، اتفاقی است که هرسال تکرار می‌شود و شاید حضور گدایان وارداتی در تبریز چندان برای مسافران داخلی عجیب و غریب جلوه نکند. اما بعد از ۳۰ روز، تبریز پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی می‌شود. در این رویداد گردشگری بزرگ تبریز نمونه‌ای از شهرهای اسلامی خواهد بود. اخیرا نیز خبرهایی از حضور باندها تکدی خارجی و داخلی در تبریز حکایت دارد که حاکی از عمق این معضل است.

 


خطر در کمین گردشگران منطقه کوه گنو بندرعباس

راه دانا: هرمزگان، جنوبی‌ترین استان ایران برای بیشتر مردم کشور گرما و حرارت طاقت‌فرسا را به خاطر می اندازد اما حتی در این ناحیه از ایران هم منطقه‌ای را با آب ‌و هوایی خنک می توان پیدا کرد که سفری دلپذیر را برای گردشگران فراهم می‌‌کند که نام آن « کوه گنو» است. از طرفی دیگر حجم ورود گردشگر در سالیان گذشته به این منطقه توریستی تفریحی گردشگری زیبای کوه گنو خود گواه اهمیت مسئله گردشگری و لزوم توجه به زیر ساخت‌های این منطقه گردشگری است، موضوعی که بارها مسئولان استانی به آن اذعان داشته و به لزوم توجه بیش از پیش به این منطقه گردشگری تاکید داشته اند. این جاذبه های تفریحی و گردشگری درمانی که در 34 کیلومتری بندرعباس قرار دارد امروز مورد بی مهری برخی مسئولان قرار گرفته و جاده دسترسی به آن از تمامی امکات ایمنی بی بهره است. کوه گنو، یکی از زیباترین نقاط گردشی و دیدنی استان هرمزگان که در شمال غربی شهرستان بندرعباس قرار دارد و این منطقه کوهستانی از سوی سازمان محیط‌ زیست کشور محافظت می‌شود و دارای آب و هوای معتدل و کاملا کوهستانی است و نسبت به آب و هوای گرمی که در بندرعباس وجود دارد متفاوت می باشد. جاده کوه گنو وضعیت بسیار خطرناکی دارد و هیچ اداره و ارگانی مسئولیت آن را جهت ترمیم و بازسازی قبول نمی کند. جاده این منطقه مهم گردشگری بندرعباس بسیار نامناسب است. نیمه دوم سال هم با توجه به شرایط آب و هوایی، گردشگران زیادی برای تفریح به این منطقه می روند که تردد در این جاده چند برابر و خطر هم بیشتر می شود و مسئولان باید قبل از حوادث تلخ و غیرقابل جبران، فکری کنید. منطقه توریستی تفریحی کوه گنو استان هرمزگان که یکی از جاذبه های ده گانه و توریستی جنوب ایران است، امروز همت مسئولان برای توسعه زیر ساخت هایش را می طلبد که باید برای توسعه آن همت بیشتری به خرج دهند.


برچسب ها: مسجد جمکران

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *