اگر سند ۲۰۳۰ تائید میشد کتب درسی تغییر میکرد/زوایای پنهان این سند آشکار شد
وی افزود: موضع مقام معظم رهبری نسبت به سند ۲۰۳۰ مشخص و اعلام شده است و تا به حال دستوری مبنی بر تبعیت از این سند به آموزش و پرورش و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ابلاغ نشده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: براساس سند تحول، فعالیت هایی، چون توسعه سواد عمومی، حمایت از دختران و بالا بردن نرخ باسوادی در حوزه آموزش و پرورش قابلیت اجرا دارد و باید عدالت و آموزش در برنامههای این سازمان اعمال شود بنابراین اگر چنین مطلبی به عنوان قانون تعیین میشد، شاید مسئولان آموزش و پرورش نیز از آن تبعیت میکردند.
وی اذعان داشت: بسیاری از افراد از سند ۲۰۳۰ اطلاعی نداشته و بدون آگاهی از این سند دفاع میکنند در حالی که مقام معظم رهبری با تحلیل آگاهانه خود بسیاری از زوایای آن را روشن کردند. بعدها شورای عالی انقلاب فرهنگی از متخصصان خواست در مورد این سند اظهار نظر کنند که آنها اعلام کردند مخالف سند 2030 هستند.از زمان مطرح شدن این سند، کارشناسان ما نسبت به این طرح نگاه انتقادی داشتند که این انتقادها به جا و صحیح بود.
گفتنی است گفت و گوی مشروح میزان با محمدیان معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به زودی منتشر میشود.