صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شبکه‌های خبری و اجتماعی "پاکستان" به حالت تعلیق درآمد

۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷:۰۱
کد خبر: ۳۷۱۱۰۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
نخست وزیر پاکستان در حکمی فوری خواستار به تعلیق در آمدن تمامی شبکه های خبری و شبکه های اجتماعی در پاکستان شد.

به گزارش سرویس بین الملل به نقل از داون نیوز، به دنبال سرکوب شدید تظاهرات کنندگان در «فیض آباد» واقع در «اسلام آباد» پاکستان توسط نیروهای امنیتی این کشور، «شاهد خاقان عباسی» نخست وزیر پاکستان در حکمی فوری به اداره تنظیم مقررات رسانه‌های الکترونیکی پاکستان (PEMRA)، خواستار به تعلیق در آمدن تمامی شبکه های خبری، شبکه های تلوزیونی خصوصی و شبکه اجتماعی در این کشور شد.

برخی عنوان کرده اند که این درخواست به خاطر عدم پوشش اخبار مربوط به سرکوب تظاهرات کنندگان توسط نیروهای امنیتی این کشور صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش طی ۶ ساعت گذشته ۱۵۰ تن از تظاهرات کنندگان توسط نیروهای امنیتی پاکستان بازداشت شده اند.

لازم به ذکر است که دیروز نیروهای امنیتی پاکستان برای مقابله با معترضان حزب «لبیک یا رسول الله» که از ۲۰ روز گذشته اقدام به تحصن و برگزاری تظاهرات در اسلام آباد کرده بودند از گاز اشک آور استفاده کرد و تظاهرات کنندگان در پاسخ به این اقدام به سوی نیروهای امنیتی سنگ پرتاب کردند که منجر به درگیری های شدید شد.

در جریان این درگیری ها که در شهر فیض آباد واقع در اسلام آباد پایتخت پاکستان به وقوع پیوسته است، ۱۰۰ نفر زخمی شده اند که ۵۶ نفر از آنها نظامی و مابقی شهروندان عادی هستند.

پلیس برای جلوگیری از درگیری بیشتر اقدام به بازداشت تظاهر ات کنندگان کرده است.

لازم به ذکر است که اعتصاب حزب لبیک یا رسول الله پس از آن شروع شد که لایحه‌ای مبنی بر اصلاح قانون ختم نبوت در پارلمان پاکستان تصویب شد.

در پاکستان گروه‌هایی که خاتمیت نبی گرامی اسلام(ص) را قبول ندارند مجاز به هیچگونه فعالیتی نیستند و مردم این کشور با اقتدار از این قانون حمایت می‌کنند.

در حال حاضر دولت اسلام آباد مدعی است این لایحه رد شده و هیچ کس موافق تصویب آن نیست ولی اعتصاب کنندگان مصرانه به دنبال استعفای وزیر قانون پاکستان هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *