رشته های گوشتی که زعفران می شوند!
عضو شورای ملی زعفران درباره جولان زعفران های تقلبی در بازار هشدار داد و گفت: دستگاه های نظارتی باید بر این مساله نظارت کنند.
وی با بیان اینکه البته احتمال این کار هم وجود دارد، اضافه کرد: از دیگر روشهای تقلب این است که اجزای ارزان و بی کیفیت زعفران را با آن مخلوط میکنند و به مشتریان میفروشند؛ یا اینکه محصول را با چربی، عسل و نمک سنگین میکنند.
عضو شورای ملی زعفران درباره اینکه برای مقابله با این امر چه اقدامی باید انجام داد؟، گفت: باید به مردم اطلاع رسانی کرد و این وظیفه تشکلها و نهادهای زیربط است همچنین دستگاههای نظارتی باید کنترل و نظارت خود را افزایش دهند.
حسینی ادامه داد: چرا که در این زمینه ممکن است برخی گیاهان را با رنگهای صنعتی رنگ آمیزی کنند که این برای سلامت انسان به شدت مضر است.
وی به این پرسش که مردم چگونه میتوانند زعفران اصل را از نوع تقلبی آن تشخیص دهند؟، پاسخ داد: شاید نتوان ظرف چند دقیقه به این سوال پاسخ دقیقی داد، اما در کل مردم به دنبال خرید محصولاتی که صرفا فقط ارزان قیمت هستند نباشند همچنین از افراد مطمئن خرید کنند و از هر کس و هر جا زعفران خریداری نکنند.
عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه طلای سرخ کالای پرطرفداری است و بهرحال متقلبان به این حوزه ورود میکنند، افزود: میزان تقلب در این حوزه هر چقدر هم که باشد زیاد است و نباید اصلا با چنین مسائلی مواجه باشیم.
اخیرا در فضای مجازی مباحثی مطرح شده بود مبنی بر اینکه به تازگی زعفران تقلبی وارد بازار شده که گوشت گاو را رشته رشته و رنگ میکنند و جای زعفران اصل میفروشند.
منبع: مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *