۸ میوه کمقند
هرچند مصرف میوه روشی سالم برای افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی است اما برخی میوهها از قبیل موز و انبه نسبت به سایرین حاوی میزان قند بالاتری هستند.
برخی از میوههایی که از پایینترین سطح قند برخوردارند و در عین حال فیبر، ویتامینها و املاح ضروری را به بدن میرسانند به شرح زیر می باشند:
توت فرنگی: این میوه سرشار از فیبر خوراکی و میزان پایینی قند است. همچنین توت فرنگی منبع غنی از ویتامین C به حساب میآید.
هلو: اگرچه هلو طعم شیرینی دارد، یک عدد هلوی متوسط تنها حاوی ۱۳ گرم قند است.
بلک بری: بلک بری همچون توت فرنگی حاوی چهار تا پنج گرم قند است و منبع غنی از آنتی اکسیدان به حساب میآید.
لیموترش: این میوه حاوی مقدار کمی قند و سطح بالایی ویتامین C است و گزینه افزودنی عالی برای رژیم غذایی محسوب میشود.
طالبی: این میوه تابستانی حاوی مقدار کمی قند و میزان مطلوبی از پتاسیم، ویتامین C و آهن است.
پرتقال: یک عدد پرتقال متوسط حاوی ۱۴ گرم قند قابل هضم است و پرتقال همچنین منبع عالی از ویتامین C است.
گریپ فروت: این میوه که مقدار پایینی قند دارد برای مصرف در وعده صبحانه توصیه میشود.
آووکادو: آووکادو تقریبا از میوههای بدون قند به حساب میآید و منبع خوبی از چربیهای سالم و فیبر است.
منبع:ایسنا