برای کاهش وزن چه بخوریم؟
به گزارش گروه فضای مجازی ، یکی از دلایل عدم موفقیت در کاهش وزن، کاهش سرعت سوخت و ساز بدن است و در چنین شرایطی روی آوردن به برخی از مکمل های طبیعی می تواند منجر به افزایش متابولیسم شود.
قبل از معرفی بهترین مکمل های طبیعی کاهنده وزن باید به این نکته توجه داشته باشید که از این محصولات چه انتظاری دارید و باید بدانید که آنها قرار نیست معجزه کنند. در عوض مصرف آنها به افزایش اثرات ورزش و رژیم غذایی که اتخاذ کرده اید کمک می کنند و باعث می شوند کاهش وزن موفق تری داشته باشید.
چای سبز: این نوع چای به خاطر وجود آنتی اکسیدان ها در آن به کاهش وزن کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که پلی فنول های موجود در چای سبز از جمله اپیگالوکتشین گالات، کاتچین، اپی کتیچین و پروآنتوسیانیدین، منجر به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه کاهش وزن می شود.
چای اولانگ: این نوع چای سنتی چینی حاوی آنتی اکسیدان های قوی برای افزایش متابولیسم بدن است و سوخت و ساز را دو ساعت بعد از مصرف تا ۱۰ درصد افزایش می دهد. چای اولانگ برای از بین بردن چاقی شکمی نیز موثر است و مزایای دیگر آن عبارتند از کاهش هوس، افزایش مصرف انرژی و افزایش ایمنی بدن.
فلفل سیاه: حاوی پیپرین است که منجر به تسهیل کاهش وزن می شود. پیپرین منجر به جلوگیری از تشکیل چربی در بدن و کاهش آن در جریان خون می شود.
چای سفید: بررسی محققان آلمانی نشان داده است که مصرف این نوع چای به از دست دادن وزن با سوزاندن چربی های موجود و جلوگیری از تشکیل سلول های چربی جدید کمک می کند. چای سفید بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را دارد و در حفاظت از بدن در برابر بیماری ها موثرتر بوده و از نظر خواص دیگر از چای سبز قوی تر است.
گریپ فروت: سرشار از آنتی اکسیدان ها، لیکوپن، ویتامین ث و ویتامین آ بعلاوه فیبر است و به عنوان میوه ای برای ترویج کاهش وزن، افزایش مصرف انرژی و کاهش گرسنگی شناخته شده است. علاوه بر این، بوی گریپ فروت به عنوان یک مهار کننده گرسنگی عمل می کند.
زنجبیل: علاوه بر این که درمان کننده مشکلات گوارشی است، باعث بهبود هضم غذا می شود. این میوه سرشار از فیبر است و منجر به بهبود حرکات دستگاه گوارش می گردد. زنجبیل به جذب مواد مغذی نیز کمک می کند و مطالعات نشان داده تقویت کننده سوخت و ساز بدن است و منجر به تحریک سوزاندن چربی های ذخیره شده در بدن می شود. زنجبیل نیز یک مهار کننده گرسنگی است.
کاکائو: کاکائوی خام یک ماده مغذی گیاهی و سرشار از آنتی اکسیدان ها همراه با فیبر بالا است. یک اونس کاکائو هشت گرم فیبر دارد. فیبر بالا در این ماده خوراکی باعث تنظیم حرکات روده و مدیریت موثر وزن می شود.
فلفل تند: محققان آمریکایی نشان داده اند که مواد تشکیل دهنده موجود در این نوع فلفل به تبدیل سلول های چربی سفید به سلول های چربی قهوه ای کمک می کند. سلول های چربی سفید در ذخیره انرژی در بدن موثر هستند و سلول های چربی قهوه ای انرژی را از طریق حرارت می سوزانند. کپسایسین موجود در فلفل باعث تبدیل سلول های چربی سفید به سلول های چربی قهوه ای و در نتیجه کاهش وزن می شود.
منبع: آوای سلامت