ساماندهی ۴ کانون بحرانی در حاشیه شهر کرمان
وی گفت: بر اساس مصوبات کارگروه پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافتهای ناکارآمد استان کرمان، از مناطق حاشیهای در معرض خطر آسیب شهر کرمان، چهار منطقه شناسایی شده که نقشههای آنها توسط اداره راه و شهرسازی به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان تحویل و وارد بانک جامع املاک شده و پلاکهای تشکیل دهنده ثبتی مناطق مورد نظر نیز مشخص و پس از تثبیت سند مالکیت آنها صادر گردیده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با بیان اینکه استان کرمان رتبه نخست در تثبیت مالکیت اراضی ملی در دو سال گذشته را کسب کردهاست اظهار کرد: تنها راه پیشگیری از حاشیه نشینی و مبارزه با تصرف غیرقانونی اراضی دولتی (زمین خواری) تثبیت مالکیت اراضی ملی است.
وی ادامه داد: بیشترین آسیب ما در اراضی داخل در حریم شهرها است که متولی آنها سازمان راه و شهرسازی است و با تعامل تمامی دستگاههای قضایی و اجرایی استان کرمان این معضل نیز حل خواهد شد.
این مقام قضایی خاطر نشان کرد: ادارات ثبت اسناد و املاک از ابتدای سال ۹۴ موظف شده اند در مدت زمان ۵ سال تمام اراضی را تثبیت کنند و بر اساس ماده ۹ قانون حدنگار، کلیه دستگاههای مرتبط با حوزه زمین و مسکن نیز میبایست ظرف مدت ۲ سال مستندات خود را در اختیار ادارات ثبت قرار میدادند.
این مقام قضایی بیان کرد: در حال حاضر با گذشت مدت زمان ۳۲ ماه از شروع قانون حدنگار؛ به دلیل اینکه نقشههای اراضی دولتی توسط دستگاههای متولی امر زمین و مسکن به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان ارائه نگردیده و یا فاقد استانداردهای لازم بوده، روند تثبیت اراضی دولتی به کندی صورت میگیرد که با توجه به وسعت اراضی ملی و دولتی نیاز به تامین اعتبار جهت تهیه نقشه این اراضی است.
انتهای پیام/