صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

7 دلیل برای خوردن فندوق

۲۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۵:۰۱
کد خبر: ۳۶۹۰۶۱
در میان میوه‌ های روغنی، فندق قابل هضم ‌ترین و مغذی ‌ترین آنها به شمار می ‌رود. فندق خشک حدود 70 درصد وزن خود مواد چربی و 15 تا 20 درصد مواد پروتئینی دارد و به دلیل فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می ‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی ، فندق سرشار از ویتامین‌های آ، ب1، ب2، ث و ویتامینE بعلاوه املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است. همچنین در 100 گرم مغز فندق600 کالری، در 100 گرم فندق با پوست 300 کالری و در یک عدد آن 10 کالری انرژی نهفته است.

 

فندق سرشار از چربی های سالم است: این میوه با اسیدهای چرب اشباع نشده یعنی همان چربی های خوب غنی شده است و مصرف آن به کاهش کلسترول ال دی ال و افزایش اچ دی ال و در نهایت ترویج سلامت قلب کمک می کند. اسید اولئیک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون پیشگیری می ‌کند، قند خون را تنظیم می ‌کند، آپوپروتئینA-1را که برای پیشگیری از بروز بیماری ‌های عروق سیاهرگ مفید است، افزایش و آپوپروتئینBکه مضر است را کاهش می دهد. دیگر اسید چرب مفید در روغن فندق، اسید لینولئیک است که به مقدار زیادی در روغن فندق یافت می ‌شود. لینولئیک اسید نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام‌ ها دارد.

 

فندق، منبع غنی از فیبر: مصرف این میوه به دلیل محتوای فیبر آن، موجب احساس سیری طولانی مدت می شود و خود راهی برای جلوگیری از پرخوری و در نتیجه کاهش وزن است.

 

منبع مفید منیزیم: مصرف فندق در هر وقعده در حدود 46 میلی گرم منیزیم به بدن می رساند. مصرف منیزیم با کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت ارتباط دارد.

 

پشتیبان استخوان: هر وعده مصرف فندق 32 میلی گرم کلسیم به بدن می رساند و این خود راهی برای افزایش سلامت استخوان ها بخصوص برای کسانی است که از مصرف مواد لبنی اجتناب می کنند.

 

ضد سرطان: بتاسیتوسترول که به مقدار زیادی در فندق یافت می ‌شود، اثر فوق ‌العاده‌ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان (مخصوصا سرطان سینه و پروستات) دارد. همچنین فندق سرشار از ویتامین ای است و اگر سرطان قبلا در بدن شکل گرفته باشد، ویتامینEبا سلول‌ های سرطانی می‌ جنگد.

 

تقویت کننده مغز: ویتامینEموجود در فندق خاصیت ضد التهابی دارد و موجب کاهش سطوح استرس و اضطراب و در نتیجه فقط سلامت مغز می شود. علاوه بر این، فندق یک منبع خوب از ویتامین‌ های ب 1، ب2، و ب 6 است. این ویتامین ‌ها برای حفظ سلامت مغز و خون ‌سازی ضروری هستند، مخصوصا برای کودکان در حال رشد.

 

پشتیبانی از پوست: ویتامینEموجود در فندق به مبارزه با علائم پیری مانند لکه های تیره و خطوط و چین و چروک ها می رود ضمن این که محافظ پوست در برابر آسیب های نور خورشید نیز محسوب می شود. مصرف فندق راهی برای جلوگیری از آفتاب سوختگی و جلوگیری از صدمات ناشی از اشعه ماوراء بنفش است.

 

منبع: آوای سلامت


برچسب ها: بادام هندی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *