صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نجات کودک 40 روزه تا التماس‌های مردی که 9 عضو خانواده‌اش را از دست داد

۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷:۳۳
کد خبر: ۳۶۸۴۸۴
مردی که 9 نفر از اعضای خانواده اش را از دست داده بود التماس می کرد که نگذارم دو عضو دیگر خانواده اش جان خود را از دست بدهند. همسر این مرد قطع نخاع شده بود.اینها بخشی از مشاهدات فرمانده بهداشت و درمان غرب کشور است که در گفت و گو با میزان به بیان آنها پرداخت.

سرهنگ پزشک محمد امیری در گفت و گو با خبرنگار اعزامی به مناطق زلزله زده سرپل ذهاب در مورد امدادرسانی ارتش به مجروحان زلزله 7.3ریشتری کرمانشاه گفت: گردان بهداری غرب ارتش در استانهای کرمانشاه، ایلام، کردستان و همدان مستقر بوده و این استانها را پوشش پزشکی می دهند. کار گردان بهداری ارتش، ارائه خدمات به تمامی بیماران و نیازمندان در مناطق مختلف کشوراست و بیمارانی که در بیمارستان‌های ارتش بستری نمی‌شوند توسط بهداری به صورت سرپایی درمان می‌شوند.بیشتر فعالیت بهداری خارج از شهر و به عنوان پشتیبان رزمنده‌ها است.

وی ادامه داد: کار تدارک داروی یگان‌های منطقه غرب هم بر عهده این یگان است.

امیری در مورد فعالیت‌های این یگان درغرب کشور گفت: چندی قبل همزمان با برگزاری مانور مشترک ارتش و سپاه گردان بهداری در قصر شیرین مستقر شد و پس از انجام این مانور با موفقیت به مرز خسروی منتقل شدیم تا به زائران اربعین خدمت رسانی کنیم. پس از اینکه ترددی از مرز خسروی انجام نشد با وقوع زلزله بر اساس دستور رئیس بهداری نیروی زمینی به منطقه سرپل ذهاب منتقل شدیم.

فرمانده گردان بهداشت و درمان غرب ارتش با بیان اینکه من پس از دستور امیر "بابلی" سه ساعت پس اززمین لرزه در مناطق زلزله زده کرمانشاه حاضر شدم، تأکید کرد: به جز نیروهای امدادی محلی، اولین پزشکی بودم که وارد منطقه شدم. به جرأت می گویم مشاهدات بسیار تلخی داشتم و با توجه به اینکه بیمارستان شهدای سرپل ذهاب تخریب شده بود از فرمانده بهداشت و درمان نزاجا درخواست کردم بیمارستان صحرایی و اتاق عمل سیار به منطقه اعزام شود. در همان ساعات اولیه دستور آماده باش به نیروهای امدادی ارتش داده شد.

وی با بیان اینکه بیمارستان صحرایی 16ساعته در مناطق زلزله زده راه اندازی شد، تاکید کرد: ارتش با تیم کامل درمان در منطقه حاضر شد به صورتی که متخصص زنان ، جراح، ارتوپد، پزشک عمومی ومتخصص اورژانس و فوق تخصص جراحی مغز همراهمان بود و در این مدت دکتر بابلی یک جراحی مغز و یک مورد سزارین در بیمارستان واتاق عمل سیار ارتش در منطقه سر پل ذهاب شد.


امیری در مورد مشاهدات خود از لحظات اولیه زلزله گفت: فقط امیدوارم هیج کجای دنیا این اتفاقات رخ ندهد ، ارتش اولین نیروی نظامی ای بود که در منطقه حضور پیدا کرد و کار امدادرسانی انجام شد. آمار کشته‌ها زیاد بود و حال مجروحان وخیم، به دلیل اینکه تجهیزات نرسیده بود مصدومان را در تخت‌های بیمارستان تخریب شده درحیاط قرار دادیم. مردم به شدت نگران بوده و گریه می کردند. تمام فضای بیمارستان واطراف آن را آه و ناله فرا گرفته بود. وضع بسیار بدی بود.

فرمانده گردان بهداشت و درمان غرب ارتش ادامه داد: بیماران هر کسی را که روپوش سفید داشت صدا کرده و با گرفتن لباس آنها فریاد می‌زدند به داد ما برسید. یکی از مردانی که مجروحان را به بیمارستان منتقل کرده بود به من گفت9 نفر اعضای خانواده ام را از دست داده‌ام و خواهش می‌کنم اجازه ندهید دو نفر باقیمانده جان خود را از دست بدهند. متاسفانه همسر این فرد به علت انتقال نامناسب قطع نخاع شد. هنوز ساعتی از حضورمان درمنطقه نگذشته بود که فردی گریه کنان وارد محوطه بیمارستان شد و از من درخواست کرد اجازه ندهم پدرش که در وانت است جانش را ز دست بدهد. وقتی به داخل وانت رفتم تا کار احیا را شروع کنم متاسفانه فهمیدم سه ساعت از فوت پدر این خانواده می‌گذرد.

وی تصریح کرد: عصر دیروز زن جوانی نوزاد 40 روزه‌اش را به داخل بیمارستان آورد که پس از آن 15 نفر دیگر نیز همراه او به داخل بیمارستان هجوم آوردند. بسیار نگران شدم، وقتی به سمت آنها رفتم متوجه شدم فرزندنشان در چادر دچارگازگرفتگی شده است با کمک خداوند توانستم این کودک را بار دیگر به زندگی برگردانم و او ازمرگ نجات یافت. این اتفاق بسیار خوب بود.

امیری افزود: ارتش خودش را دراین زلزله نشان داد و با روی گشاده از مردم استقبال کرد. ما در زلزله کرمانشاه به دنبال این هستیم که درد و آلام مردم را کاهش دهیم. حتی اگر برخورد بدی با ما صورت بگیرد با توجه به وخامت حال مردم زلزله زده آنها را درک کرده و صبوری می‌کنیم.

فرمانده گردان بهداشت و درمان غرب ارتش با اشاره به اینکه حجم مصدومان به قدری زیاد بود که اورژانس 115 امکان انتقال همه آنها رانداشت، بیان کرد: بسیاری از مجروحان توسط هوانیروز منتقل شدند. این یگان 450 بیمار را در جریان زلزله کرمانشاه به مراکزدرمانی منتقل کرد. در روز اول به دلیل اوضاع به هم ریخته روزانه 1500 بیمار در بیمارستان صحرایی ارتش ویزیت می شدند اما عصر دیروز تنها 50 بیمار به بیمارستان صحرایی ارتش مراجعه کردند.

امیری درباره صدمات وارده به مجروحان، گفت: بیشتر مجروحان زیر آوار خانه‌های روستایی گرفتار شده بودند اما به دلیل انتقال نادرست توسط مردم به مراکزدرمانی دچار قطع نخاع یا خونریزی داخل بافت شده بودند.

وی با تشکر از نوع دوستی و مودّت مردم اظهار کرد: نوع دوستی مردم به حدی زیاد بود که مردم کمک‌های خود را به منطقه ارسال کردند و  به دلیل اینکه سازمان‌های مسئول نپذیرفتند کمکهای مردم را دریافت کنند با توجه به اینکه کار ما درمان است نه دریافت کمکهای مردمی، باز هم به کمک مردم آمده و بخشی از کمکهای هموطنان را دریافت کرده و درحال توزیع بین زلزله زدگان هستیم.

امیری در پایان با تشکر از رسانه‌ها گفت: در زلزله کرمانشاه تمامی رسانه‌ها حق مطلب را ادا کردند و تمام مسائل را با دقت رصد کرده و اطلاع رسانی صحیحی انجام شد. این اتفاقات حتی از سوی رسانه های خارجی پوشش داده شد و تیم صلیب سرخ آلمان که به سر پل ذهاب سفر کرده بود، بسیار از رفتار مردم در کمک به زلزله زدگان تعجب کرده بود.

گفت و گو از خبرنگاران اعزامی میزان: مرجان علی بیک/ مرضیه فرزعلیان

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *