رسانه ها باید با بسترسازی به توسعه کشور کمک کنند/کم توجهی مدیران به رسانه ها قابل قبول نیست
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی در جریان سفر به استان قم، امروز (پنجشنبه، ۲۵ آبان ماه) در دیدار با رئیس خانه مطبوعات قم و مدیرکل ارشاد اسلامی این استان و جمعی از مدیران رسانهای گفت: فرآیند کار رسانه اگر به نحوی باشد که باعث امیدواری جامعه شود برای کشور مفید است البته این موضوع به این معنی نیست که از انتشار اخباری مانند حوادث جلوگیری شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مساعدتهای لازم برای رفع مسائل خانه مطبوعات قم انجام میشود، افزود: انجام کارهای اجرایی بدون همکاری با رسانهها امکان پذیر نیست و باید تعامل منطقی بین رسانهها و دستگاهها وجود داشته باشد چرا که یکی از اهداف دستگاههای اجرایی این است که با همکاری با مردم به توسعه کشور کمک کنند.
وی با بیان اینکه انجام کارهای رسانهای خیلی مهم است، ادامه داد: اگر مدیری به رسانهها کم توجه کند یعنی عقب افتادگی نسبت به شرایط دارد. رسانهها با بسترسازی و جلب اعتماد مردم باید به توسعه کشور کمک کنند.
رئیس نهاد قانونگذاری در خصوص وضعیت اقتصادی رسانهها گفت: در وجه تکنیکی، رسانهها دارای مشکلاتی هستند، خانه مطبوعات ضمن انعکاس مطالبات باید آسیب شناسی درونی انجام دهد تا کارها از لحاظ تکنیکی جذاب شوند.
لاریجانی ادامه داد: رسانههای قم با اتاق بازرگانی استان همکاری داشته باشند تا اقدامات بخش تولید منعکس شود.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه رسانهها باید روی پای خود بایستند، افزود: معمولا در جلسات با خبرنگاران مسائل مختلف بیان میشود بنابراین باید برای رفع مشکلات و مسائل خبرنگاران به یک جمع بندی منسجم رسید.
رئیس نهاد قانونگذاری افزود: رسانهها روشهای ایجاد کار و کارآفرینی را معرفی کنند چراکه حتی در برخی موارد با پول مختصر نیز میتوان اقدام به کارآفرینی کرد.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) فرمودند: به جای نشان دادن عکس من در روزنامه ها، عکس یک کشاورز را در روزنامه منعکس کنید. انتشار عکس یک جوان کارآفرین در روزنامهها اقدام خوبی است که باید اینگونه موضوعات لحاظ شود.
لاریجانی تصریح کرد: گاهی برخی جنجالها در رادیو و تلویزیون مردم را مایوس میکند بنابراین موضوع چینش خبر، یک هنر است چرا که انتشار زیاد اخبار منفی ذهن مردم را خسته میکند.
وی افزود: کار رسانهها بسیار مهم است و بخشی از نظام تصمیم گیری و اجرا را رسانهها تشکیل میدهند و با اخبار رسانهها مسئولان شرایط مردم را درک میکنند.
لازم به ذکر است در این نشست داستانی رئیس خانه مطبوعات استان قم و حسینی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان مسائل خود را بیان کردند که مهمترین محورهای آن عبارت بود از بیان مشکلات کاری خبرنگاران، مسائل بیمهای در رسانه ها، کمبود دکههای روزنامه فروشی در قم و لزوم تعامل دادستانی با خبرنگاران.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این جلسه قول مساعد برای بررسی و رسیدگی به مشکلات بیان شده را داد.