صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیره حضرت محمد (ص) ذخیره‌ بی‌انتها معرفت است/پیامبر اکرم در میان سایر ادیان جایگاه ویژه‌ای دارند

۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۳۶۸۴۰۴
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب "در سایه غزل" گفت: پیامبر اسلام (ص) والاترین جایگاه و مرتبه را در میان مسلمانان و سایر ادیان دارا هستند و همین عاملی شده تا نویسندگان و شاعران در ابعاد مختلفی شخصیت ایشان را مورد بررسی قرار دهند.

عباس سجادی شاعر، نویسنده و پژوهشگر ادبیات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی با عرض تسلیت به مناسبت رحلت پیامبر اکرم (ص) در خصوص نگارش آثاری درباره مقام والای حضرت محمد (ص) گفت: پیامبر اسلام (ص) والاترین جایگاه و مرتبه را در میان مسلمانان و سایر ادیان دارا هستند و همین عاملی شده تا نویسندگان و شاعران در ابعاد مختلفی شخصیت ایشان را مورد بررسی قرار دهند.

وی در همین راستا افزود: نگارش آثاری مربوط به زندگی، اخلاق و سیره حضرت محمد (ص) را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد بخشی مربوط به مستندات تاریخی و آثار کلاسیک است که از گذشته تاکنون منتشر شده و تجدید نشر آنها کاملاً مفید به فایده است. بخش دوم تولید و تألیف آثار تازه و جدید درباره ابعاد مختلف شخصیتی پیامبر خاتم (ص) است.

نویسنده کتاب "در سایه غزل" درباره لزوم نگارش کتبی داستانی درباره زندگی حضرت محمد (ص)، تأکید کرد: زندگی پیامبر اکرم (ص) دارای ابعاد گسترده‌ای است و در برخی مواقع شاهد آن هستیم که این ابعاد بسیار دراماتیک بوده و می‌توان داستان‌های فاخر و بسیاری را از آنها الهام گرفت.

وی درباره استقبال مردم از کتب مربوط به زندگی حضرت محمد (ص)، تصریح کرد: خوشبختانه کتب مرتبط با زندگی پیامبر اسلام (ص) همواره از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفته و همچنان جذاب است. نویسندگان داستانی می‌توانند با الهام گرفتن از زندگی ایشان آثار جدیدی را خلق کنند. آثاری روان و خلاقانه که بتواند نسل کودک و نوجوان ما را نیز بهتر و بیشتر با شخصیت ایشان آشنا کند.

سجادی خاطرنشان کرد: نه تنها در مورد زندگی حضرت محمد (ص) بلکه در مورد تمامی بزرگان دین اسلام باید بهتر و بیشتر بررسی و تحقیق شود. زندگی این بزرگواران دارای ظرفیت‌های بسیاری است که می‌توان سال‌ها از ذخایر ارزشمند اخلاقی و معنوی آنها بهره جست. ذخایری که به زمان حال ختم نشده و می‌تواند تا نسل‌های آینده را نیز از اخلاق و معرفت ایشان سیراب کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *