۶ بیمارستان صحرایی توسط بهداری نیروی زمینی سپاه در مناطق زلزله زده خدمت رسانی میکند
وی افزود: پس از اولین ساعات ابلاغ توسط قرارگاه منطقهای نجف اشرف، تیمهای امداد و نجات و سامانههای امداد و انتقال در منطقه حضور یافته و به مردم زلزله زده خدمات ارائه نمودند؛ همچنین بیمارستان سیار امام حسین (ع) کرمانشاه در منطقه سرپل ذهاب مستقر شد.
سردار اخوان با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه تعداد ۶ بیمارستان صحرایی را برای خدمت رسانی در منطقه مستقر کرده است، گفت: بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان محور در منطقه در حال انجام وظیفه است و توانسته با موفقیت مصدومین را مداوا کند.
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه ادامه داد: بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) دارای شاخصهای بسیار خوبی است و خدمات مناسبی را ارائه کرده است.
سردار اخوان تاکید کرد: بیمارستانهای دیگر صحرایی همچون بیمارستان صحرایی شهید قاضی (ره) سنندج در منطقه جوانرود، بیمارستان صحرایی شهید صدوقی اصفهان در اسلام آباد غرب، بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) در سرپل ذهاب و یک بیمارستان در منطقه کرمانشاه مستقر شده تا خدمت رسانی لازم را به مجروحین ارائه کند.
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه در بحث استقرار و خدمت رسانی بیمارستان ها، دقت و سرعت از اهمیت بسیاری برخوردار است عنوان داشت: در این زمینه همه بیمارستانهای احداث شده توسط نیروی زمینی سپاه از انگیزه بسیار بالایی برخوردارند و با دقت، سرعت و انگیزه بالایی به مصدومین خدمت رسانی میکنند.
وی با بیان اینکه نیروها ازانگیزه کافی برای خدمت رسانی به زلزله زدگان منطقه غرب برخوردارند یادآور شد: آمادگی بیمارستانهای صحرایی نیروی زمینی سپاه در مداوای مصدومان عالی بوده است.
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه با اشاره به امکانات بیمارستان امام حسین (ع) گفت: این بیمارستان از ساعات اولیه حادثه به ۲۵۰ مصدوم خدمت رسانی کرده و با افزایش ۵۰ تختی؛ میتواند به تعداد بیشتری از هموطنان زلزله زده در منطقه خدمت رسانی کند.
وی درباره تعداد پزشکان اعزام شده به منطقه گفت: معاونت بهداری نیروی زمینی سپاه ۴۷۵ کادر درمانی را با ۵ سورتی پرواز اعزام کرده است.
سردار اخوان درباره تعداد آمبولانسهای مستقر شده توسط نیروی زمینی در منطقه گفت: معاونت بهداری نیروی زمینی سپاه ۴۷ آمبولانس را در منطقه مستقر کرده است.