صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شرایط عادی در حوزه گاز استان‌های زلزله زده/ تاکنون قطعی گاز و مشکل اتصال گزارش نشده است

۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷:۴۸
کد خبر: ۳۶۷۲۴۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رئیس سازمان HSE شرکت ملی گاز ایران گفت: طی زلزله شب گذشته در استان‌های غربی کشور با تدابیر صورت گرفته قطعی گاز و مشکل جدی نداشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمدرضا یوسفی‌پور در نشست خبری امروز گفت: با تجه به تدابیر صورت گرفته و بررسی‌های اخیر از تاسیسات گاز در استان‌های زلزله زده به لطف خدا قطعی گاز جدی در این مناطق از شب گذشته تا به امروز نداشته ایم.

وی افزود: باید به این نکته توجه داشت که در راستای افزایش ایمنی در دقایق ابتدایی امکان قطعی گاز است، ولی به طور شرایط در این مناطق به صورت عادی گزارش شده است.

یوسفی پور با اشاره به اینکه شرکت ملی گاز ایران به دلیل حادثه‌خیز بودن کشورمان تدابیر گسترده‌ای از سالیان گذشته اندیشیده بود، گفت: در دهه گذشته در راستای تقویت سیستم‌ها و تجهیزات صنعت گاز همکاری با یکی از شرکت‌های گازی ژاپن صورت گرفت تا در نهایت احتمال حوادث ثانویه پس از زلزله را کاهش دهیم که خوشبختانه در نتیجه این اقدامات سبب شد پس از زلزله شب گذشته شاهد حوادث جانبی نباشیم.

وی خاطرنشان کرد: پس از حادثه بلافاصله قطعی گاز نداشتیم، ولی به دلیل نظارت و رعایت نکات فنی و ایمنی برخی قطعی‌ها به صورت تعمدی صورت گرفت که با اتمام کنترل‌ها به صورت مرحله‌ای گاز سه منطقه سر پل ذهاب، قصر شیرین و ثلاث باباجانی وصل خواهد شد.

رئیس سازمان HSE شرکت ملی گاز ایران عنوان کرد: مقایسه آمار سال 95 با سال 94 نشان دهنده تعداد حوادث بخش خانگی  در کل کشور افزایش 0.8 درصدی داشته است.

یوسفی‌پور تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد استان اردبیل بیشترین تعداد حوادث مشترکین گاز به میزان مصرف سالیانه در بخش خانگی طی سال گذشته را داشته و کمترین تعداد حوادث به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.

وی در ادامه به عوامل موثر در تولید و انتشار گاز مونواکسید کربن در سال گذشته اشاره و بیان کرد: بیشترین میزان تولید با حجم 71.43 درصد به دودکش‌ها، 8.68 درصد به عدم تهویه مناسب، 3.36 درصد به استفاده از وسایل پخت و پز جهت گرم کردن محیط و 16.53 درصد به نواقص وسایل گازسوز اختصاص دارد.

رئیس سازمان HSE شرکت ملی گاز ایران به آمار پزشک قانونی اشاره و بیان کرد: بر اساس آمار 839 نفر در مرگ خاموش در سال گذشته فوت کرده اند که 30 درصد از آن به وسایل گازسوز طبیعی اختصاص دارد. 

یوسفی پور در پایان به بیان توصیه‌هایی در راستای  رعایت نکات ایمنی پرداخت و گفت: در ابتدا از تمام مشترکین تقاضامندیم در مصرف گاز صرفه جویی کنند، از اقدام خودسرانه در رگولاتوری خودداری کنند، دریچه های تهویه ساختمان ها را نپوشانند تا انتقال اکسیژن به راحتی صورت گیرد و در نهایت از مردم درخواست می‌شود حتی امکان از شومینه به دلیل اتلاف انرژی بالا و دودکش‌های نامناسب استفاده نکنند. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *