عربستان تلاش میکند شیوه بردگی سیاسی خود را در منطقه ترویج کند
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: در فضایی که مردم یمن و لبنان قائل به وجود دموکراسی و تقاطی افکار و برگزاری انتخابات هستند، شیوه بردگی سیاسی هرگز پایدار نخواهد بود و با مخالفت مردم یمن و لبنان شکست خواهد خورد.
وی ادامه داد: بردگی سیاسی یعنی اینکه کشوری بیاید نخستوزیر، رئیس جمهور و یا وزیری در کشور ثالث انتخاب کند و با استفاده از پشتوانه مالی آن مقام را در جایگاه خودش تثبیت کند و هر وقت هم که دید شرایط سیاسی اقتضا میکند، با موجسازی در سطح تبلیغات و سیاست، آن مقام را از جایگاه خود عزل کند، این شیوه روشی است که متعلق به قرون وسطی است و با حاکمیتهای محلی و طایفهای تناسب دارد.
کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: در فضایی که مردم یمن و لبنان قائل به وجود دموکراسی و تقاطی افکار و برگزاری انتخابات هستند، شیوه بردگی سیاسی هرگز پایدار نخواهد بود و با مخالفت مردم یمن و لبنان شکست خواهد خورد.
وی اضافه کرد: آقای منصور هادی قبلاً هم استعفا داده بود و بعد رژیم سعودی به زور او را برگرداند و قول حمایت مادی، تسلیحاتی و سیاسی به او داد، اما منصور هادی نتوانست هیچ جایگاهی در یمن داشته باشد و همچنان مانند یک شخص آواره در هتلهای عربستان سیر و سلوک میکند.
کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: نخست وزیر لبنان براساس یک توافق سیاسی و یک انتخاباتی به این مقام رسید و همچنان هم فعال بود و بقیه گروه های سیاسی و اجتماعی هم قبولش داشتند، اما منصور هادی فاقد این حمایتهای اجتماعی و مردمی در کشور یمن است.
زنگنه در خصوص اهداف عربستان در خصوص اجبار به استعفای سعد حریری و یا منصور هادی گفت: عربستان با هدف ایجاد آشوب و فتنه سیاسی و برای ایجاد سواستفاده از کشورهای مختلف و همچنین تلاش برای به حرکت درآوردن رژیم صهیونیستی برای بهرهبرداری از این شرایط سیاسی در لبنان است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *