صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

به اندازه بدهی هایمان طلبکار هستیم/ هیچ دوره‌ای بدهی‌ها صفر نبوده است

۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۶:۲۵
کد خبر: ۳۶۶۳۷۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت گفت: بدهی های وزارت بهداشت در هیچ دوره‌ای صفر نبوده و ما همواره در یک شرایط بدهی بوده ایم و از منابع بودجه‌ای خودمان این چرخه را فعال نگه می‌داشتیم، اما اکنون به شکلی شده که شرکت‌های بیمه‌ای با ما همکاری نمی‌کنند.

به گزارش گروه جامعه ، مسعود ابوالحلاج، در خصوص بدهی ۱۸ هزار میلیاردی وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بدهی دارد، اما نکته مهم این است که ۱۸ هزار میلیارد هم طلب داریم که فقط یک عدد آن طلب ۱۲ هزار میلیاردی ما از بیمه‌ها است و شش هزار میلیارد تومان هم از جا‌های دیگر طلب داریم.

رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت ادامه داد: زمانی که میزان طلب‌ها و بدهی‌ها را در پایان سال مالی سال‌های ۹۳، ۹۴ و ۹۵ با هم مقایسه می‌کنیم می‌بینیم که میزان آن‌ها به یک اندازه است اگر در این ساختار بیمه‌ها با ما همکاری کنند چرخه پولی بیمارستان‌های ما به راه می‌افتد و مشکلی نخواهیم داشت و نکته قابل تامل همین است که به اندازه بدهی‌هایی که ایجاد کردیم طلب کار هم هستیم.

ابوالحلاج گفت: مشکل اصلی ما این است که شرکای ما در خدمت رسانی ما را تنها گذاشتند اگر این مشکل حل شود مشکلات دیگر هم خود به خود حل و فصل می‌شود و پزشکان و پرستاران ما به حق و حقوق اولیه خود خواهند رسید و حتی بدهی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی را هم می‌توانیم تسویه کنیم.

وی در ادامه گفت: در هیچ دوره‌ای این بدهی‌ها صفر نبوده است و ما همواره در یک شرایط بدهی بودیم و از منابع بودجه‌ای خودمان این چرخه را فعال نگه می‌داشتیم، اما الان به شکلی شده که شرکت‌های بیمه‌ای با ما همکاری نمی‌کنند و از این ۱۸ هزار میلیارد فقط یک رقم ۱۲ هزار میلیاردی آن مربوط به بدهی بیمه‌ها است.

ارائه هر سرویسی هزینه‌های خود را دارد

رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت در خصوص اینکه برخی این بدهی ۱۸ هزار میلیاردی را به طرح تحول سلامت ربط می‌دهند گفت: این موضوع اشتباه است، چون این بدهی چه طرح تحول سلامت اجرایی می‌شد چه اجرایی نمی‌شد وجود داشت و زمانی که مردم می‌خواهند سرویسی را دریافت کنند طبیعی است که آن سرویس هزینه‌های خود را داشته باشد.

ابوالحلاج اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت وزارت بهداشت به گونه‌ای است که از شفافیت مالی برخوردار است و میزان طلب‌ها و بدهی‌های آن کاملا مشخص و قابل بیان است.

وی ابراز داشت: هنر طرح تحول سلامت این است که دسترسی مردم به خدمات سلامت را راحت‌تر و سریع‌تر کرده است و با دسترسی راحت‌تر مردم تازه هزینه‌های حوزه سلامت پیدا شد و هزینه‌ها تحقق پیدا کرد تا قبل از این اگر بیماری مردم به مرحله حاد نمی‌رسید به پزشک مراجعه نمی‌کردند، ولی الان در همان مرحله ابتدایی بیماری با هزینه درمان کمتری بیمار معالجه می‌شود و یکی از بزرگترین مشکلات ما در پیش از اجرای طرح تحول سلامت مخفی شدن بیماری‌های مردم بود و به دلیل هزینه‌های سنگین درمان کسی به پزشک مراجعه نمی‌کرد.

رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت تاکید کرد: واقعیت امر این است که در پیش از اجرای طرح تحول نظام سلامت مردم بیماری‌های خود را مخفی می‌کردند بنابراین هزینه‌های سلامت خانوار در سطح ملی کاهش یافته بود. برای ما مهم این است که در اقصی نقاط کشور مردم از حوزه سلامت راضی هستند که این رضایتمندی قبلا به دلیل مشکلات موجود در بخش سلامت وجود نداشت هر چند مشکلاتی هم وجود دارد، اما به دنبال رفع آن هستیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *