صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درمان ناشنوایی با استفاده از تزریق سلول‌های بنیادی

۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹:۰۱
کد خبر: ۳۶۶۱۷۱
محققان دانشگاه «راتگرز» در نیوبرانزویک با همکاری «آزاده جدلی» محقق ایرانی در یک پژوهش جدید موفق شدند تا با تزریق سلول‌های بنیادی به گوش داخلی، شنوایی را به افراد ناشنوا بازگردانند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، بر طبق یک تحقیق جدید که توسط دانشمندان دانشگاه راتگرز در نیوبرانزویک انجام شده، سلول‌های بنیادی گوش می‌توانند به نورون‌های شنوایی تبدیل شوند و روند ناشنوایی را معکوس کنند.

اما مسئله اینجاست که این پروسه همچنین می‌تواند سبب شود تا سلولها با سرعت بیشتری تقسیم شوند و خطر ابتلا به سرطان را ایجاد کنند.

کلوین وای کوان نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار گروه زیست شناسی سلولی و علوم اعصاب در دانشکده هنر و علوم اظهار کرد: خبرهای امیدوار کننده از این پژوهش این است که سلول‌های بنیادی که به نورون‌های شنوایی تبدیل می‌شوند، حداقل در ظروف آزمایشگاهی قابل کنترل هستند.

کوان گفت: "عوارض جانبی تکثیر این سلول‌ها ما را بر آن داشت تا به سوی یک استراتژی بهتر برای درمان جایگزینی سلول‌ها حرکت کنیم."

مطالعات نشان می‌دهد که سلول‌های مویی گوش داخلی صداها را به سیگنال‌های عصبی تبدیل می‌کنند که توسط نورون‌های گانگلیون مارپیچی به مغز انتقال می یابند.

از دست دادن شنوایی به دلیل قرار گرفتن در معرض سر و صدای بیش از حد، باعث از دست رفتن سلول‌های مویی، آسیب شدید به فرآیندهای عصبی و تشدید کندی نورون‌های شنوایی می‌شود. متاسفانه نورون‌ها پس از اینکه از بین بروند بازسازی نمی‌شوند.

دانشمندان امیدوارند تا با استفاده از این روش بتوانند شنوایی را به میلیون‌ها نفر که از ناشنوایی یا کم شنوایی رنج می‌برند بازگردانند.

منبع: فیز

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


برچسب ها: محققان ایرانی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *