صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۷۰ درصدی بازگشت "مهاجران افغانستانی" از ایران و پاکستان

۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۴:۰۱
کد خبر: ۳۶۵۷۵۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
مقامات وزارت امور مهاجرت افغانستان اعلام کردند که شمار مهاجرانی افغانستانی که از ایران و پاکستان در سال جاری به این کشور بازگشته اند نزدیک به ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته میلادی کاهش یافته است.

به گزارش سرویس بین الملل به نقل از جمهور، حفیظ احمد میاخیل مشاور مطبوعاتی وزارت امور مهاجرت افغانستان اعلام کرد که در سال ۲۰۱۶ یک میلیون و ۱۴۷ هزار افغانستانی به این کشور بازگشتند. اما این رقم از شروع سال ۲۰۱۷ تا کنون به حدود ۴۶۸ هزار نفر می‌رسد.

وی افزود: شمار مهاجران افغانستانی که از ایران و پاکستان در سال جاری به این کشور بازگشته اند نزدیک به ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته میلادی کاهش یافته است.

بدتر شدن وضعیت امنیتی افغانستان یکی از دلایل کاهش شتاب روند بازگشت مهاجران به این کشور اعلام شده است. میاخیل اعلام کرد که دلایل مختلفی عامل کاهش برگشت مهاجران به افغانستان است.

به گفته وی یکی از این دلایل، کاهش کمک‌های کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل به مهاجران است که در گذشته به هر مهاجری که به افغانستان باز می گشت برای کمک به شروع زندگی جدید در افغانستان ۴۰۰ دلار می‌داد ولی اکنون این مقدار به ۲۰۰ دلار کاهش یافته است.

مشاور مطبوعاتی وزارت امور مهاجرت افغانستان گفت که بیشتر این کاهش، به بازگشت مهاجران از پاکستان مرتبط است. وی دلیل کاهش بازگشت مهاجران از پاکستان را تغییر در سیاست‌ سختگیرانه‌ این کشور در قبال مهاجران افغانستانی و ثبت مهاجران غیرقانونی در پاکستان عنوان کرد.

بدتر شدن وضعیت امنیتی و نبود امکانات زندگی برای مهاجرانی که به افغانستان بازمی گردند از دلایل کاهش روند بازگشت مهاجران به این کشور خوانده می‌شود.

بر اساس آمار وزارت مهاجران افغانستان، در حال حاضر حدود ۲ میلیون مهاجر و پناهنده افغان در ایران و بیشتر از ۲ میلیون مهاجر افغان هم در پاکستان زندگی می‌کنند.

/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *