صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توصیه های وزارت بهداشت برای داشتن عمر طولانی

۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۵:۰۱
کد خبر: ۳۶۵۵۹۷
سخنگوى وزارت بهداشت گفت: طى سال هاى اخیر، مصرف سیگار کاهش و در مقابل، مصرف قلیان افزایش داشته است و قلیان، حتی به صورت خانوادگی مورد استفاده قرار می گیرد و اگر می ‌خواهیم به اهداف نظام سلامت برسیم و طول عمر افراد جامعه را افزایش دهیم و‌ نیز میزان بستری به دلیل مصرف سیگار و ‌قلیان را کاهش دهیم، باید خود مردم سیگار و قلیان نکشند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، ایرج حریرچی در نشست خبری این هفته خود درخصوص وضعیت آلودگی هوا و ریزگردها گفت: ذرات با قطر ۲.۵ میکرون و پایین‌تر خطرناک است. خیلی از آلاینده‌های دیگر مثل بنزن طی چند سال گذشته در اکثر استان‌ها کنترل شده است.

 

وی افزود: ذرات معلق، در چندین سال گذشته که منشا اقلیمی داخل و خارج کشور دارند، با تغییرات آب ‌و هوا و تغییر نوع مصرف کالاهای ساختمانی، تغییر و افزایش داشته است.

 

سخنگوى وزارت بهداشت با بیان اینکه آلودگی هوا به عنوان یکی از عوامل خطر در دنیا مشخص شده است، گفت: دولت و حکومت در قبال آلودگی هوا وظیفه دارند و در زمینه آلودگی هوا، عوامل مختلفی؛ از سیاست های خارجی و تعامل با کشورهای خارجی گرفته تا سیاست‌های توسعه صنعتی، کشاورزی و کنترل مراتع دخیل هستند و از طرف دیگر، مردم هم در کنترل میزان آلودگی هوا وظیفه دارند.

 

دکتر حریرچی خاطرنشان کرد: درحال حاضر در شهرهای بزرگ، تعداد خودروها و موتورسیکلت ها به طور بی رویه ای در حال افزایش است که معمولا تک سرنشین هستند.

 

وی گفت: برای کاهش آلودگی هوا به طور ریشه ای، عزم ملی نیاز است و نقش وزارت بهداشت در زمینه آلودگی هوا، آگاهی‌سازی، مذاکره با ذینفعان و پایش عوارض بوجود آمده است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه افزایش خودروها، طبق قانون باید پیوست سلامت داشته باشند، گفت: اکثر کشورهای اروپایی ۸ درصد درآمد بیمارستان را از پارکینگ تامین می‌کنند. اما در ایران دربرخی بیمارستان‌ها به علت تراکم ماشین‌های پارک شده باید یک طرفه راه رفت.

 

وی گفت: در بسیاری از کشورها با افزایش قیمت بنزین، پارکینگ و عوارض خودرو، ترافیک مدیریت می شود

 

دکتر حریرچی در خصوص قیمت دارو ها تصریح کرد: دارو و ملزومات مصرفی حدود ۲۵.۹ درصد هزینه های سلامت مردم را تشکیل می دهند و هزینه آن باید برای مردم، حداقل باشد و برای کنترل قیمت دارو و جبران هزینه ها، بیمه ها باید همکاری نمایند.

 

وی با بیان اینکه دارویی بدون عوارض وجود ندارد، گفت: اینکه افرادی بگویند فقط داروی خارجی تاثیرگذار است، در سیاست‌گذاری‌ها تاثیری ندارد، مگر این‌که داروی ایرانی روی فرد خاصی حساسیت ایجاد کند که شرایط متفاوت است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص قلیان و جمع آوری آنها گفت: وزارت بهداشت مضرات مصرف قلیان را اعلام کرده و تاکید دارد که مصرف قلیان برای سلامتی مضر است.

 

وی گفت: طى سال هاى اخیر، مصرف سیگار کاهش و در مقابل، مصرف قلیان افزایش داشته است و قلیان، حتی به صورت خانوادگی مورد استفاده قرار می گیرد و اگر می ‌خواهیم به اهداف نظام سلامت برسیم و طول عمر افراد جامعه را افزایش دهیم و‌ نیز میزان بستری به دلیل مصرف سیگار و ‌قلیان را کاهش دهیم، باید خود مردم سیگار و قلیان نکشند.

 

دکتر حریرچی در پایان گفت: متولیان تفریح و نشاط در جامعه، باید از راه های معمول، شرایط نشاط اجتماعی و اوقات فراغت اجتماعی را تامین کنند تا مردم به سراغ سیگار و قلیان نروند.

منبع: بهداشت نیوز

تهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *