صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نباید با بازیگر چهره مخاطب را به سالن تئاتر کشاند/ چرا فارغ التحصیلان تئاتر باید در تعویض روغنی کار کنند؟

۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰:۰۶
کد خبر: ۳۶۵۵۳۷
بازیگر "سریال از یادها رفته" گفت: متاسفانه این روزها در تئاتر ظاهرپرستی باب شده و بیشتر تماشاگران برای دیدن بازیگران چهره به دیدن یک اثر می‌روند.

رسول نجفیان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: هم‌اکنون مشغول بازی در سریال "از یادها رفته" به کارگردانی "بهرام بهرامیان" هستم و به احتمال فراوان تا چند ماه آینده درگیر این پروژه خواهم بود. "از یادها رفته" به امید خدا سال آینده آماده پخش خواهد شد.

وی درباره حضور دوباره خود در عرصه تئاتر افزود: هم‌اکنون آخرین مراحل پیش از تولید نمایش "زال سیمرغ" را سپری می‌کنیم و به امید خدا پس از کسب مجوز این اثر در یکی از دو مجموعه برج میلاد و یا تالار رودکی روی صحنه خواهد رفت.

بازیگر فیلم "زیر سقف دودی" با اشاره به طراحی ویژه لباس برای این نمایش ادامه داد: طراحی لباس این اثر برای اولین بار در تئاتر ایران توسط "نسیم قنبری" کاملاً متفاوت از آنچه تا به حال برای طراحی لباس‌های شاهنامه دیده شده صورت گرفته است. علاوه بر تازگی در لباس‌ها برای اولین بار طراحی لباس برای "سیمرغ" نیز در نظر گرفته شده که به طور مثال دارای ابعاد بسیار بزرگی در بالهای این پرنده است.

وی حمایت از جوانان در عرصه تئاتر را الزامی دانست و اذعان کرد: تمامی مراحل ساخت موسیقی، طراحی صحنه و لباس به اتمام رسیده و بعد از دو ماه تمرین روی صحنه خواهیم رفت. در این اثر من نقش نقال را بازی کرده و روایت زال و سیمرغ را بیان می‌کنم. سایر بازیگران این نمایش همچون زال را جوانان مستعد تئاتر ایفا خواهند کرد.

بازیگران سریال "معمای شاه" از عدم استفاده از بازیگران چهره در اثر نمایشی خود خبر داد و تصریح کرد: برخی اصرار داشتند که برای زال و سایر نقش‌ها از بازیگر چهره استفاده کنم اما اعتقاد دارم که کم کم باید یاد بگیریم که با اثر خوب و نه صرفاً با حضور چهره‌ها مخاطب را به سالن بکشیم.

وی در همین راستا افزود: من استفاده از بازیگران جوان تئاتر را نوعی تعهد اخلاقی می دانم و حتی بارها خسارت این عقیده را داده‌ام. تا به حال دو بار برای تئاتر ماشینم را فروخته‌ام اما باز هم اصرار دارم که باید فرهنگ تولید و مشاهده تئاتر را عوض کرد.

بازیگر سریال "همسایه‌ها" با اشاره به نگاه گیشه محور این روزهای تئاتر اضافه کرد: متاسفانه این روزها در تئاتر ظاهرپرستی باب شده و بیشتر تماشاگران برای دیدن بازیگران چهره به دیدن یک اثر می‌روند. البته این که با این روش مخاطب را به سالن‌ها بکشانیم اتفاق بدی نیست اما بهتر است حتی اگر با حضور چهره مخاطب را می‌آوریم نمایش خوب و با کیفیتی تولید کنیم. به این صورت مخاطب هم چهره مورد علاقه‌اش را از نزدیک دیده و همین که از آن نمایش چیزی عایدش شده است.

نجفیان وضعیت فارغ التحصیلان هنر نمایش را ناگوار خواند و خاطرنشان کرد: من برای بازیگران چهره سینما که وارد تئاتر شده‌اند احترام خاصی قائل‌ام اما تکلیف تعداد بسیاری جوان که به تازگی فارغ‌التحصیل تئاتر شده اند چیست؟ اکثر این جوانان در حال حاضر در تعویض روغنی کار کرده و یا نقاش ساختمان شده‌اند. این شغل ها محترم و ارزشمند هستند اما یک بازیگر شغلش بازیگری است و باید از آن طریق زندگی کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *