صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دغدغه جدید پولدار‌های تهرانی سوژه رسانه‌های روسی!/ کهنسال‌ترین تهرانی/ کشف دندان‌های قدیمی‌ترین اجداد انسان

۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷:۵۰
کد خبر: ۳۶۵۵۰۵
دغدغه جدید پولدار‌های تهرانی سوژه رسانه‌های روسی!، کهنسال‌ترین تهرانی، کشف دندان‌های قدیمی‌ترین اجداد انسان و ... را در بسته اخبار برگزیده میزان دنبال کنید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، دغدغه جدید پولدارهای تهرانی سوژه رسانه‌های روسی!، کهنسال‌ ترین تهرانی، کشف دندان‌های قدیمی‌ترین اجداد انسان و ... را در بسته اخبار برگزیده میزان دنبال کنید.

کشف دندان‌های قدیمی‌ترین اجداد انسان توسط یک دانش‌آموز

تسنیم: دندان‌های قدیمی‌ترین اجداد شناخته‌شده انسان توسط یک دانش‌آموز اهل دورست (Dorset) انگلیس کشف شد. دانشمندان بر این باورند که دندان های یافت‌شده در «دورست» قدیمی‌ترین فسیل از پستانداران پیشرو هستند که اجداد انسان های امروز روی زمین محسوب می‌شوند. دو دندان از دو گونه مختلف در نمونه‌های سنگ مربوط به دوره کرتاسه در دهکده «سوانژ» شهر «کرست» و توسط «گرانت اسمیت» (Grant Smith) کشف شد. این حیوان که به گفته باستان‌شناسان 145 میلیون سال پیش در زمان دایناسورها زندگی می‌کرد باید اجداد اکثر پستاندارانی که امروز زندگی کنند از جمله نهنگ آبی، مورچه‌خوار و انسان‌ها باشد.


کهنسال‌ ترین تهرانی

درخت چنار امامزاده یحیی با 966 سال سن کهنسال ترین موجود زنده تهران است کمااینکه به نوع حصارکشی این درخت کهن سال تهران نقدهایی وارد است زیرا حصارکشی به صورتی است که فقط از بخش زنان در حرم می‌توان به وضوح این درخت را از نزدیک مشاهده کرد.

سوژه ای که گزارش یک رسانه روسی شد؛ زیبایی جدید میلیاردرهای تهرانی

میزان: پس از دغدغه‌های چشم هم چشمی برخی از جوانان ایرانی بر سرلاکچری بودن، گفته می‌شود مدتی است که نوع نسبتا جدید عمل زیبایی بار دیگر رواج پیدا کرده است. در این نوع عمل زیبایی یک پلاک با نگین طلا یا پلاتین بر روی سفیدی چشم کاشته می‌شود که به عقیده برخی، نشانی از لاکچری بودن است. همچنین قیمت این عمل جراحی در تهران 7 میلیون تومان گزارش شده است. پیش از این نیز چند سال قبل خبر‌های مشابهی در این رابطه در فضای مجازی به گوش رسیده بود. با این که امسال اخبار موثقی در این رابطه گزارش نشده است، ولی این تصاویر در فضای مجازی با نام دغدغه جدید میلیونر‌های تهرانی به اشتراک گذاشته می‌شود. کاربرانی نیز در رابطه با کاشت نگین7 میلیونی در چشم، به عنوان دغدغه جدید میلیونر‌های تهرانی می‌نویسند:«این‌ها دغدغشون اینه بعد اونوقت ما هفت ساله دسته عینکمون شکسته با چسب نواری چسبوندیم».


پرستار ایرانی قله 6475 متری را در هیمالیا فتح کرد

ایرنا: مصطفی احمدی، پرستار 35 ساله بخش آی سی یو بیمارستان بقیه الله تهران و عضو باشگاه کوهنوری سها به همراه یک تیم 9 نفره پس از دو هفته از شروع صعود توانست، پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را بر فراز قله مراپیک در هیمالیا برافراشته کند. او می گوید: برای صعود به این قله که دومین برنامه برون مرزی ام بود، از حدود 6 ماه پیش تمرینات فشرده و منسجم شامل تمرینات هوازی و تخصصی کوهنوردی رو انجام دادم و پس از اخذ مجوز از شورای برون مرزی فدراسیون کوهنوردی در قالب یک تیم 9 نفره از کوهنوردان تهران و کرمان به سرپرستی حسن امینی آذر و اسماعیل اسماعیل زاده توانستیم قله مراپیک را در کشور نپال فتح کنیم. به عنوان یک پرستار که در بخش مراقبت های ویژه مشغول خدمت هستم، معتقدم ورزش می تواند نقش مهمی در ارتقای روحیه و کیفیت فعالیت های شغلی به خصوص در مشاغلی مانند پرستاری که با استرس مواجه است داشته باشد، بنابراین با وجود مشغله های کاری فعالیت های ورزشی را رها نکرده ام ودر کنار شغل پرستاری فعالیت در رشته کشتی و کوهنوردی را که در سال های نوجوانی و 15 سالگی شروع کرده ام، ادامه می دهم.


پلیس دوچرخه‌ سوار در تهران

نامه نیوز: تصویری از پلیس دوچرخه‌سوار در تهران را می بینید.


هشدارها و توصیه‌های موبایلی پلیس فتای زنجان به زائران اربعین

فارس: مهم نیست گوشی تلفن همراه شما دارای چه قیمت یا چه برندی باشد، مهم اطلاعاتی است که شما در گوشی تلفن همراه خود نگهداری می‌کنید، تصور کنید فردی غریبه و ناشناس به این اطلاعات دسترسی داشته باشد، در این صورت است که این اطلاعات تبدیل به ابزاری برای سوءاستفاده از شما خواهند شد. به همشهریان توصیه می‌شود قبل از مسافرت و اعزام به عتبات عالیات اطلاعات ذخیره شده در گوشی تلفن همراه خود را به سایر ابزارهای ذخیره‌سازی منتقل و حتی‌الامکان در لوح‌های فشرده ذخیره کند تا در صورت گم کردن یا سرقت شدن گوشی موبایل، حریم خصوصی و امنیت کاربران در فضای مجازی به خطر نیافتد. در طول سفر بلوتوث، شیریت، زاپیا و هر‌گونه نرم افزار ‌تبادل داده را خاموش و غیرفعال کنید، از دریافت فایل از این طریق خودداری کنید چراکه احتمال آلوده بودن این فایل‌ها به نرم افزارهای مخرب و جاسوسی وجود دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *